Alina Laufer, la spital cu fetița de opt luni: „A luat o bacterie de la animale”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 octombrie 2021, 12:18

Pe 15 octombrie, Davina și Nathaniel, gemenii Alinei Laufer și ai soțului ei Ilan vor împlini vârsta de opt luni. Micuții s-au născut prematur în luna februarie și au stat aproape șase săptămâni internați în Maternitatea Giulești. Alina mai are o fată, pe nume Karina (13 ani), din fosta căsnicie cu cântărețul Jorge.

Zilele trecute, Alina Laufer anunța că a ajuns de urgență cu fetița Davina la spital din cauza unei bacterii. Alina bănuiește că micuța a luat această bacterie de la animalele de curte pe care părinții ei le au la țară.

“Am fost la părinții mei în curte și cred că a luat o bacterie de la animalele de acolo. Nu știu foarte sigur de unde a luat-o. Am acționat la timp, a fost o noapte de coșmar. Inițial, am crezut că-i dau dințișorii, are deja doi jos, dimineața mi-a zis doamna doctor că nu poate să-i fie așa de rău. Luni seara, a început să se simtă rău. A plâns o oră încontinuu. Nu adormea. Nu am dormit nici noi toată noaptea. Marți dimineață a dus-o la doctor și i-a făcut analize.

A avut trei-patru scaune într-o seară. Schimb 10 scutece pe zi mai nou, febră nu a avut. Nici acum nu vrea să mănânce. Am început diversificarea acum trei săptămâni. I-am dat antibiotic și și-a mai revenit”, a povestit Alina Laufer, la “Teo Show”.

Citeşte şi: Angela Gheorghiu, declarații controversate despre personalitățile muzicii românești: „Cine a fost Ciprian Porumbescu?”

Citeşte şi: Prima imagine cu fiul Andreei Ibacka și al lui Cabral. „Uitasem cât sunt de mici…”

Citeşte şi: Madonna și-a arătat posteriorul în direct, la „Tonight Show”

Citeşte şi: Alina Laufer, despre viața cu trei copii: „O să petrecem în curte concediul”

Ce semnifică numele gemenilor familiei Laufer

În urmă cu câteva luni, Alina Laufer  dezvăluia cum a ales numele copiilor și ce semnificație au acestea. Pentru că micuții au trecut printr-o mulțime de încercări încă de la naștere, Alina și Ilan au decis ca ei să poarte nume deosebite.

Davina, numele fetiței, este varianta feminină a numelui David,  și se traduce prin “iubită / iubit”. Nathaniel are, la fel ca Davina origini rbraice, și înseamnă “cadoul lui Dumnezeu”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!