Madonna și-a arătat posteriorul în direct, la „Tonight Show”

De Unica.ro, pe

Madonna (63 de ani) și-a uimit din nou fanii cu ultima apariție televizată. Invitată în emisiunea găzduită de Jimmy Fellon, “Tonight show”, regina muzicii pop a recurs la un gest neașteptat care i-a lăsat pe toți cu gurile căscate. Controversata artistă i-a povestit lui Fallon că lucrează la un film biografic, iar apoi, din senin, s-a ridicat de pe scaun și s-a întins pe biroul prezentatorului. Uimit de ce se întâmplă, Jimmy și-a scos sacoul pentru a o acoperi pe Madonna, care era îmbrăcată într-o rochiță neagră, scurtă.

După ce stat câteva secunde pe biroul prezentatorului, artista s-a întors cu spatele la camerele de filmat și și-a ridicat fusta lăsându-și posteriorul la vedere.

Vezi momentul în care Madonna se întinde pe biroul lui Jimmy Fallcon, iar apoi își arată posteriorul în clipul de mai jos.

„Arta este importantă în viaţa noastră. Cred că oamenii nu subliniază suficient acest lucru. James Baldwin (n.r. – scriitor) a fost o sursă de inspiraţie minunată pentru mine şi pentru show-ul meu. Şi unul din lucrurile pe care le spun mereu, citându-l pe el, este faptul că artiştii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea. Aşa că sper că ţi-am tulburat pacea, atât ţie în această după-amiază, cât şi celor care îmi urmăresc show-ul. Într-un mod plăcut, bineînţeles”, a spus Madonna, cu puțin timp înainte să se suie pe biroul lui Fallon.

Citeşte şi: Adela Popescu, atac de panică în avion: „A fost o urgență medicală, ne-am întors pe aeroport”

Citeşte şi: Doi jurați noi la „Românii au talent”! Cine îi va înlocui pe Florin Călinescu și Alexandra Dinu

Citeşte şi: Ce sacrificii a făcut Andreea Marin pentru fiica ei, Ana Violeta

Citeşte şi: Diana Enciu, detalii cutremurătoare despre nașterea la o clinică privată

Madonna are șase copii: doi biologici, o fiică Lourdes „Lola” Maria Ciccone Leon (24 de ani), cu antrenorul de fitness Carlos Leon, un fiu, Rocco Ritchie (20 ani), cu cel de-al doilea soț, regizorul Guy Ritchie și alți patru adoptați din Malawi – David Banda (15 ani), Chifundo „Mercy” James (14 ani) și gemenele Esther și Stella Mwale (8 ani).

În 2020, când a împlinit vârsta de 62 de ani, Madonna și-a făcut primul ei tatuaj. Artista și-a tatuat pe încheietura mâinii stângi inițialele copiilor ei – “L R D M S E”. Madonna anunța la momentul respective că tatualuj este “un suvenir” prin care se declară recunoscătoare pentru că este mamă.

Foto – captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!