Adela Popescu, atac de panică în avion: „A fost o urgență medicală, ne-am întors pe aeroport”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 octombrie 2021, 10:46

Adela Popescu a avut parte de un weekend plin de peripeții. Cântăreața a anunțat vineri, 8 octombrie, că pleacă la Roma cu ocazia zilei ei de naștere. Vedeta a împlinit vârsta de 35 de ani, iar soțul ei, Radu Vâlcan, a decis să o surprindă cu o escapadă în Italia.

„Mă duce, mă, la Roma de ziua mea! Că altfel jar mâncă”, a scris Adela pe pagina ei Facebook vineri.

Sâmbătă seară, vedeta a transmis un nou mesaj prin care dezvăluia că nu a mai ajuns la destinațe din cauza unor probleme petrecute în avion. La scurt timp după decolare, avionul s-a întors pe aeroportul din Otopeni din cauza unei probleme de sănătate a unuia dintre pasahgeri, iar Adela spune că a făcut un atac de panică din pricina celor petrecute.

Adela Popescu, atac de panică în avion: „A fost o urgență medicală, ne-am întors pe aeroport”

„Nu, nu am mai ajuns la Roma. La o oră după decolare, din cauza unei urgențe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport. Voi știți că mie îmi e frică să zbor, iar starea de panică provocată de ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să cobor din avion.

Citeşte şi: Angela Gheorghiu, declarații controversate despre personalitățile muzicii românești: „Cine a fost Ciprian Porumbescu?”

Citeşte şi: Oanei Zăvoranu i s-a furat câinele. Ce mesaj le-a transmis hoților

Citeşte şi: Fosta Miss Marea Britanie, Kirsty Bertarelli, mai bogată decât Regina Elisabeta a II-a

Citeşte şi: Oana Pellea, în izolare din cauza COVID-19. Actrița este vaccinată

Sigur că Radu a încercat să îmi explice că persoana cu probleme e pe mâini bune acum, că nu e vorba de nicio defecțiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip să mă convingă. Probabil am făcut un atac de panică și toate îmi păreau ‘semne’. Cei care ați trecut printr-unul știți probabil cum deformează realitatea. În fine… am ajuns acasă, am comandat mâncare italienească, prosecco și aproape am pupat pământul că sunt în siguranță. Acum, întrebarea mea e, voi ce ați fi făcut? V-ați fi continuat zborul sau ați fi coborât?”, a scris Adela Popescu, în mediul online.

Ce mesaje și urări a primit Adela Popescu de ziua ei

Tot în cursul zilei de vineri, cu ocazia zielei de naștere, Adela a primit de la prieteni și familie o mulțime de mesaje frumoase. Primul care i-a scris a fost, așa cum era de așteptat, soțul ei:

„Am încercat să găsesc o poză mișto, dar mi-a fost greu. În toate ești superbă. La mulți ani! Te iubesc! Să ne rămâi tot așa! ♥️” – a fost mesajul lui Radu Vâlcan.

A urmat apoi Laura Cosoi, una dintre cele mai bune prietene ale Adelei care a postat o fotografie cu Adela și cu soțul ei, în dreptul căreia a scris: „Tot așa să fiți încă 888 de ani (câte un infinit pentru fiecare pui). La mulți ani, Adela!”

Dana Rogoz a ținut și ea să-i transmiti un mesaj Adelei: „Ești cel mai sincer om cu el însuși pe care îl cunosc și asta te face și o foarte bună actriță. Nu știu, mă rog, de ce ai renunțat la asta. Îți mulțumesc că ești lângă noi!”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!