Oanei Zăvoranu i s-a furat câinele. Ce mesaj le-a transmis hoților

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 octombrie 2021, 10:01

Update: Oana Zăvoranu și-a recuperat câinele pierdut. Vedeta l-a găsit pe cățelușul ei, Ozzy, sâmbătă, după 12 ore de căutări.

„Dragii mei, după mai bine de 12 ore de căutări prin plaoie și frig, Ozzy a fost găsit. Promit mai târziu să vă arăt imagini de azi noapte și să vă povestesc tot. Mulțumim din inimă și eu și soțul meu, Alex, tuturor celor care toată ziua și noapteea ne-au dat mesaje și informașii utile în găsirea lui Ozzy.”, a transmis vedeta pe pagina ei de Instagram.


Vineri, 8 octombrie, Oana Zăvoranu a rămas fără fără cățelușul său după ce cineva i l-a furat din curtea clinicii de care se ocupă. Ozzy, un mascul, rasa Yorkshire, a fost furat în cursul zilei de vineri, iar vedeta a anunțat în mediul online că este dispusă să ofere o recompensă generoasă celor care i-l aduc înapoi.

“El este Ozzy sufletul meu ❤️❤️❤️

A fost furat azi (n.r. vineri, 8 octombrie) în jurul orelor 14:00 din curte, din Strada Andrei Mureșanu, Nr.20.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu și secretul ei pentru o siluetă perfectă la 48 de ani

Camerele de supraveghere filmează 24/24 și dacă nu îl aduce cel care l-a luat în 30 minute sunt la Poliție și voi declara furtul cu poze și filmul luat de pe camerele noastre cât și ale vecinilor.

Dacă cineva îl vede sau poate da informații despre Ozzy, rog să sune la numărul: 0733.210.000 de urgență. Ofer recompensă!!!” a transmis Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram.

La 20 de minute după ce a făcut această postare, Oana a publicat și câteva capture foto, din filmulețul înregistrat de camerele de supraveghere, cu cel care i-a furat câinele.

“Ăsta e nenorocitul care l-a furat pe Ozzy… așa arată un jeg și un boschetar de om pus să îmi facă rău. A trecut o oră. Eu sunt în șrum spre Poliție. Urmează să vă pun și filmul de pe camerele de supraveghere”, a mai transmis Oana.

Oana i-a amenințat pe cei care i-au luat patrupedul, spunându-le că “se vor întâmpla lucruri îngrozitoare” dacă Ozzy nu îi este înapoiat.

“Sunteți foarte proști. Aveți la dispoziție o oră, cei care l-ați furat, să îl aduceți înapoi, dacă nu, începe jihadul pentru cățelul ăsta. Se vor întampla lucruri îngrozitoare. Sunt suficient de puternică, corectă, asumată, încât să ies în față. Sunteți niște viermi. Eu știu că, de fapt, nu are nimeni nevoie de cățelul meu o zi, e doar un act mârșav de a încerca să-mi faceți rău. Dacă nu apare, vom face live chiar din fața secției de poliție”, a precizat Oana, potrivit spynews.ro.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!