Alina Chivulescu, vacanţă cu peripeţii la Disneyland

De Unica.ro pe

Pentru actriţa Alina Chivulescu, interpreta lui Lulu în serialul „Aniela”, şi pentru fiul ei, Michael, vacanţa de iarnă s-a consumat în lumea fascinantă a personajelor de la Disneyland-ul parizian.

Pentru cei doi nu este prima vizită în celebrul parc de distracţii, dar este cu siguranţă una de neuitat.

„Am ales ca în acest an, în vacanţă, să mergem tot la Disneyland şi nu am regretat. Am fost acolo chiar de Crăciun, am prins parada luminilor, iar pentru Michael a fost un moment deosebit pentru că Moşul l-a găsit chiar şi la mare distanţă de casă.

În seara de Ajun s-a culcat puţin supărat, fiindcă era convins că Moşul va veni la Bucureşti si nu-l va găsi acasă, dar dimineaţa a avut parte de o mega-surpriză: sub pat, Moş Crăciun îi lăsase un portofel cu bani, aşa că ne-am oprit în primul magazin din Disneyland, de unde şi-a cumpărat o navă din „Star Trek”. Am stat patru zile în parcul de distracţii unde, pentru că Mika a crescut, am putut să vedem lucruri pe care nu le-am prins în trecut. Cel mai mult i-a plăcut într-un carusel care se numea „Călătoria lui Nemo”. Pe cât era el de fericit, pe eram eu de speriată”, îşi aminteşte amuzată actriţa.

„La plecare, din cauza condiţiilor meteo, un zbor de trei ore până la Paris s-a transformat într-unul de nici mai mult nici mai puţin de 31 de ore. De pe Otopeni am decolat cu mare întârziere, am aterizat în Germania, la Sttutgart, unde am şi rămas o noapte, pentru că nu ateriza nimic în Paris. Am început cu stângul, dar în final am avut o vacanţă absolut minunată în doi”, spune Alina.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro