Alexandru Arșinel, internat în spital pentru probleme cu inima: „Probabil că Stela mă caută deja!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 noiembrie 2021, 17:52

Alexandru Arșinel (82 de ani) a ajuns din nou pe mâna medicilor. De data aceasta, problemele sale de sănătate ar fi fost cauzate, spune actorul, de COVID-19, boală prin care a trecut la începutul anului.

Arșinel se află internat la spitalul “Monza”, din Capitală, unitate medicală renumită pentru intervențiile chirurgicale cardiovasculare.

Actorul are probleme cu inima și s-a internat pentru a primi ajutor de specialitate.

“Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am alez Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, a spus Alexandru Arșinel, potrivit impact.ro.

Cu gândul că ne aflăm în luna în care, în urmă cu patru ani, în 2017, s-a stins din viață colega de breaslă și buna sa prietenă actrița Stela Popescu, Arșinel a spus că regretatea artistă “îl caută” din lumea cealaltă.

Citeşte şi: Alexandru Arșinel s-a vindecat de COVID-19, dar efectele nu au dispărut: „Merg săptămânal la spital”

”Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, a adăugat Arșinel.

Citeşte şi: Mesajul lui Alexandru Arșinel, la doi ani de la moartea actriței Stela Popescu

Din cele precizate de actor, medicii i-au recomandat să rămână în spital pentru câteva săptămâni:

”Voi rămâne internat câteva săptămâni, nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea. Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma!”

Arșinel afectat de COVID-19 în primăvara acestui an

Citeşte şi: Medicul Adrian Marinescu: „Cazul Arșinel este dovada că dacă ne vaccinăm, facem o formă ușoară”

Îndrăgitul artist a avut mai multe probleme după ce a trecut prin boală, virusul SARS-CoV-2 îngreunându-i situația din cauza afecțiunilor mai vechi pe care le avea. În 2013, Arșinel a făcut un transplant de rinichi, iar în 2017 a fost operat la inimă după ce a suferit un infarct.

„Cele două tratamente, unul mai vechi, cel pentru buna funcţionare a rinichiului, şi cel mai nou, cel pentru îndepărtarea efectelor COVID-ului, nu se tolerează întotdeauna. Dar asta este, la 82 de ani nu poţi să mai schimbi mare lucru. Mergi doar înainte! Boala asta este atât de provocatoare, de jigodească, dacă-mi permite-ţi cuvântul, încât să nu creadă nimeni că scapă cu una, cu două din ghearele sale. Pur şi simplu, odată ce te-a luat în braţe, îţi dă cu foarte mare greutate drumul. Eu trebuie să merg în fiecare săptămână la spital, pentru oxigen. O dată sau de două ori, în funcţie de indicaţiile medicului”, spunea Arșinel, în urmă cu câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!