Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România 2021 în lacrimi

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 februarie 2021, 10:09

Artista Alexandra Stan (31 de ani) a părăsit competiția Survivor România 2021 în lacrimi. Anunțul a fost făcut de prezentatorul show-ului TV, Daniel Pavel, în cadrul Consiliului de urgență. Din cauza problemelor de sănătate, artista a fost obligată să se retragă.

Medicul de la Survivor România 2021 a confirmat că Alexandra Stan nu mai este aptă din punct de vedere fizic și psihic pentru a rămâne în competiție. „Dragi concurenți, Faimoși, Războinici, ne aflăm la un Consiliu de urgență”, a început Daniel Pavel, relatează WOWbiz.

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România 2021 în lacrimi

„Competiția Survivor România 2021 este o competiție 100% reală. Este o competiție la care toate datele voastre fizice, psihice, mentale, emoționale ating cotele cele mai înalte. Vă luptați nu doar cu epuizarea fizică, vă luptați cu foamea, vă luptați cu presiunea psihică.

Alexandra Stan Survivor România 2021Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Cu presiunea socială a grupurilor din care faceți parte, a echipelor voastre. Survivor România este o competiție de cursă lungă, o competiție în care psihicul prevalează asupra fizicului de multe ori, în care mentalul vostru este cel care dă examen în fiecare zi, și pe traseu și în taberele voastre.

Efortul la Survivor România este unul fără precedent în viețile voastre. Situația despre care vreau să discutăm vizează pe unul dintre voi. După o serie de analize amănunțite (…), după investigații medicale suplimentare, medicul a decis că acest concurent, din punct de vedere fizic și psihic, nu mai poate continua competiția Survivor România.

Concurentul despre care vorbesc este: Alexandra Stan. Alexandra ai cuvântul”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

Alexandra Stan: „Asta a fost emisiunea vieții mele”

Alexandra Stan și-a luat rămas bun în lacrimi și le-a dorit colegilor ei să fie mai puternici decât a fost ea. „Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta.

Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%. Nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic.

Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment. Asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta.

Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă, cât și celor care sunt aici. De-abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a spus Alexandra.

Foto: Instagram

Citește și:

Prima reacție a lui Thomas Markle după ce prințul Harry și Meghan au anunțat că așteaptă al doilea copil

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, internat „ca măsură de precauție”

Demi Lovato, la un pas de moarte. A suferit trei atacuri cerebrale şi un atac de cord după o supradoză de droguri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!