Aida Parascan, fosta câștigătoare “MasterChef”, așteaptă al patrulea copil

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 28 aprilie 2021, 17:05

Aida Parascan (39 de ani), câștigătoarea celui de-al doilea sezon “MasterChef”, de la Pro TV, este însărcinată pentru a patra oară.

Aida are trei copii – Gianina ( 20 de ani), Samuel (13 ani) și Emilia (10 ani), iar acum îl așteaptă pe cel de-al patrulea copil.

Aida Parascan, fosta câștigătoare “MasterChef”, așteaptă al patrulea copil

Aida a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, postând o poză cu burtica de gravidă în dreptul căreia a scris următorul mesaj:

“Onorez și respect viața care mi-a fost dăruită și mulțumesc pentru fiecare clipă trăită. Abia așteptăm să-l cunoaștem pe „îngeraș” (așa îl numeste Emilia pe bebelușul din burtică). Dumnezeu mi-a făcut cea mai mare surpriză a vieții mele, dar cred că este și una din cele mai mari încercări/provocări/teste …

Eu sunt genul de om care spune prima dată: „Și acum ce fac?” După care spun: „Doamne, dacă-i musai … cu placere” 🙂 să ne punem centurile de siguranță și să trăim cu bucurie tot ce va urma, să aducem fericire noua înșine, oamenilor și să mulțumim Pământului care ne-a îngăduit să ne naștem și Lui Dumnezeu care este Totul.”

 

Aida s-a declarat nerăbdătoare să devină mămică din nou.

„Sunt foarte fericită că voi fi din nou mamă, a fost un șoc, totuși, anul acesta fac 40 de ani și voi avea al patrulea copil. Dar cred că toate au un scop, totul se întâmplă ca noi să creștem și cred că întotdeauna un copil este o binecuvântare, oricare ar fi situația părinților sau orice altceva. Un copil ne aduce bucurie și un copil vine de la Dumnezeu”, a spus Aida, pentru click.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!