Agentul 007 la feminin? Oare Bond poate fi interpretat de o femeie?

De Claudia Grigore, pe

Daniel Craig spune la revedere rolului James Bond. Multe zvonuri circulă în Regatul Unit referitor la înlocuitorul lui Craig. Se vehiculează nume ca Tom Hiddleston, Idris Elba, Damian Lewis, Aidan Turner, Tom Hardy, Henry Cavill, Jason Staham sau Michael Fassbender.

Noi ne-am gândit la o altă abordare. Ce-ar fi dacă Agentul 007 ar fi un spion feminin. Cine ar interpreta rolul agentei englezoaice pline de șarm? Avem câteva propuneri.

Charlize Theron

Charlize Theron

Charlize Theron este o actriță frumoasă, inteligentă și extrem de talentată. Poate juca roluri de vrăjitoare, salvatoare, ingenuă sau seducătoare. Și-a demonstrat talentul ca supereroină în filmul Aeon Flux, așa că ar putea să o facă din nou, în rol de spion britanic.

Rosamund Pike

Rosamund Pike

Deși a jucat într-un film din seria Bond în rol negativ (Miranda Frost în Die Another Day), Rosamund s-ar putea întoarce ca agent 007. Și-a demonstrat calitățile de actriță cameleonică în Gone Girl și ar putea repeta experiența ca spion seducător.

Emily Blunt

Emily Blunt

Actrița britanică a demonstrat în nenumărate rânduri că poate juca atât roluri de acțiune, de comedie sau romantice. Are toate atuurile pentru a deveni spion britanic: abilități fizice, frumusețe, seducție și mister.

Kate Beckinsale

Kate Beckinsale

Actrița școlită la Oxford are un talent aparte, poate juca roluri și de femeie seducătoare și de femeie igenuă. Poate interpreta cu ușurință roluri solicitante din punct de vedere fizic după cum a demonstrat în seria Underworld.

Natalie Dormer

Natalie Dormer

Superba Natalie cunoscută pentru rolurile din The Tudors, Game of Thrones sau Hunger Games are o carismă aparte și a dat dovadă de talent în diversele roluri abordate. Zâmbetul ei asimetric și sex appeal-ul pe care îl emană pot deveni embleme ale spionului britanic Bond.

Sursa foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!