Actorul Daniel Mickelson a murit. Avea doar 23 de ani

De Adelina Duinea, pe

Actorul Daniel Mickelson, cunoscut pentru rolurile jucate în serialul Mani și în pelicula The Killer Clown Meets the Candy Man, a murit la vârsta de doar 23 de ani.

Decesul a fost confirmat luni seară, 5 iulie 2021, de către sora lui, Meredith Mickelson, pe Instagram. „Inima mea este zdrobită”, a scris Meredith, potrivit The U.S. Sun.

Actorul Daniel Mickelson a murit. Avea doar 23 de ani

În urma veștii tragice, numeroase celebrități, printre care Paris Hilton (40 de ani), Kaia Gerber (19 ani), dar și Patrick Schwarzenegger (27 de ani), fiul cel mare al actorului Arnold Schwarzenegger (73 de ani), au transmis mesaje de condoleanțe familiei și apropiaților actorului.

Actorul Daniel Mickelson a murit. Avea doar 23 de ani

Kaia, fiica supermodelului Cindy Crawford (55 de ani) și a soțului ei, Rande Gerber (59 de ani), a publicat pe Instagram o fotografie cu Daniel, iar alături de ea a scris un mesaj emoționant.

„Mi-aduc aminte când am petrecut o zi întreagă stând pe canapea, inventând propriul nostru limbaj secret pe care-l foloseam ori de câte ori ne întâlneam.

Îmi doresc să putem da timpul înapoi. Îmi doresc să mai putem vorbi în propoziții care, cel mai probabil, îi enervau pe cei din jur, dar care ne făceau pe noi să râdem.

Citește și:

Văduva lui Dan Spătaru, Sida Spătaru, în depresie după moartea artistului

Soprana Daniela Vlădescu, despre fosta relație cu Nicu Ceaușescu: „Am primit amenințări că voi fi distrusă”

„Cea mai frumoasă sinucidere”, o tragedie și o fotografie nemuritoare

Îmi doresc să mai stau pe podeau din baie, singurul loc în care prindeam în trecut Wi-Fi, doar pentru că nu vreau să ratez un apel de la tine.

Îți mulțumesc pentru râsetele și bucuria pe care le-ai adus în lume. Nu va mai fi la fel fără tine. Te iubesc, Daniel”, a scris modelul în mediul online.

La rândul lui, Patrick Schwarzenneger a transmis: „Mă rog pentru tine, prieten drag”. „Sunt atât de tristă să aud asta. RIP”, a fost mesajul transmis de Paris Hilton.

„Meredith, îmi pare atât de rău. Sunt alături de tine”, a scris Lottie Moss (23 de ani), sora mai mică a supermodelului Kate Moss (47 de ani).

Pe Instagram, ultimele fotografii postate de actor erau surprinse în timpul unei drumeții. Tânărul forma un cuplu cu modelul Maddie Haley.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!