Tom Cruise și John Travolta sunt la cuțite din cauza credinței

Tom Cruise și John Travolta se destată, cei doi fiind la cuțite de mai mult timp, a dezvăluit un fost angajat al Bisericii Scientologice din care fac parte cei doi actori.

Brendan Tighe a fost bodyguardul lui Tom Cruise la sediul central al Bisericii Scientologice din Clearwater, Florida, până în anul 2009. El a dezvăluit detalii interesante despre relațiile membrilor celebri.

În anii în care am lucrat pentru ei, cred că Tom m-a salutat de trei ori, deși eram alături de el în fiecare dimineață”, a povestit Tighe citat de Daily Mail.

Citește și: Secretele lui John Travolta! Actorul e disperat!

Bărbatul în vârstă de 37 de ani a spus că dacă stă în preajma lui Cruise ar trebui să își albească dinții.

Potrivit acestuia, John Travolta și Tom Cruise au fost rivali în momentul în care cineva a trebuit să ocupe poziția de secund a liderului Bisericii, David Miscavige. Această competiție a provocat mereu tensiuni. Mai mult, starul din „Misiune Imposibilă” a primit medalia Freedom Medal of Valor, cea mai importantă recunoaștere în Scientologie ce este oferită celui mai dedicat membru. Atunci, John Travolta a izbucnit și a trimis o scrisoare furioasă liderului, contestând această decizie.

Citește și: Motivul pentru care Tom Cruise a întrerupt orice legătură cu fetița lui

Brendan susține că înainte de venirea lui Cruise, Travolta se credea „fiul favorit” al lui Miscavige.

Nu e un secret pentru nimeni că Tom și John se detestă. Travolta nici n-a fost invitat la nunta lui Cruise cu Katie Holmes, iar aceasta a fost o confirmare a rivalității dintre ei. În pluc, când Tom a primit medalia, John a fost furios. Înainte, el era considerat cel mai dedicat scientolog și era apreciat că a adus mai mulți oameni în comunitate. Cruise i-a răpit această poziție”, a mai spus Brendan Tighe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: