O prezentatoare TV a aflat că are cancer cu ajutorul unei telespectatoare

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 iulie 2020, 13:20
O prezentatoare TV din Florida, SUA, a fost diagnosticată cu cancer, după ce o telespectatoare a observat o umflătură suspectă pe gâtul acesteia şi a anunțat-o printr-un mail. 

Telespectatoare a îndemnat-o pe Victoria Price să meargă la un control al tiroidei pentru că și gâtul ei arăta la fel și s-a dovedit a fi cancer. Jurnalista americană a mărturisit că fără acel e-mail nu și-ar fi sunat niciodată medicul și celulele canceroase ar fi continuat să se răspândească.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

“O telespectatoare mi-a scris pe mail luna trecută. Mi-a spus că a văzut o umflătură pe gât, care i-a adus aminte de a ei. S-a dovedit că la ea era vorba de cancer, la fel şi la mine. Tumoarea este în mijlocul tiroidei, apăsând pe aceasta. Doctorii mi-au spus că se extinde. Dacă nu aş fi primit e-mailul, nu mi-aş fi sunat niciodată medicul. Este înspăimântător. O să-i fiu mereu recunoscătoare telespectatoarei pentru că mi-a scris, o străină, care nu avea nicio obligaţie”, a scris Price.

O prezentatoare TV a aflat că are cancer cu ajutorul unei telespectatoare

Victoria Price a dezvăluit pe pe rețelele de socializare că și-a făcut biopsia și după o lună a primit vestea că suferă de cancer, dar una dintre formele cu cea mai mare rată de vindecare. Aceasta va fi supusă unei intervenţii chirurgicale pentru extirparea glandei tiroide.

Citește și: O femeie a aflat că are cancer la testicule, după ce a ajuns la spital cu dureri abdominale

Aceasta a aflat de la specialiști că semne precum “o răgușeală nouă care nu dispare, poate și o durere în ceafă care bate către urechi”, ar putea fi simptome ale cancerului de tiroidă, potrivit știrileprotv.ro.

Jurnalista a transmis publicului să nu își neglijeze sănătatea și să meargă la controalele de rutină, chiar dacă suntem în toiul unei crize medicale din cauza pandemiei de COVID-19.

Vezi în GALERIA FOTO de mai sus cum arăta gâtul jurnalistei Victoria Price.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!