O femeie a născut un băiețel, deși este intubată de o lună din cauza unei forme grave de COVID-19

De Unica.ro, pe
O femeie bolnavă de COVID-19, intubată de o lună din cauza afecțiunilor grave ale plămânilor, a dat naștere unui băiețel. Micuțul a venit pe lume prematur, prin cezariană. 

Femeia în vârstă de 35 de ani, internată într-un spital din Cona, Ferrara, Italia, se afla intubată la secția de Terapie Intensivă de o lună, plămânii săi fiind grav afectați de virusul SARS-CoV-2. Medicii au așteptat ca bebelușul să poată fi adus pe lume în siguranță și i-au făcut operația de cezariană.

Nou-născutul, care are două kilograme și 200 de grame, nu a luat virusul, dar a fost dus la ATI deoarece mamei sale, care se află în continuare în stare gravă, i s-au administrat mai multe medicamente.

„Medicii au fost foarte buni. Au așteptat ca bebelușul, prematur, să se nască în siguranță, prin cezariană. În acest fel, soția mea poate fi tratată și cu medicamente mai puternice”, a spus soțul femeii bolnave de COVID-19, potrivit Libertatea.ro.

Micuțul a primit numele Rayt, care înseamnă „ploaie binecuvântată”.  Tatăl său este convins că bebelușul este „un adevărat cadou din cer”.

Citește și: O femeie refuză să-și radă mustața și să se penseze. Care este motivul

Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului. „Avem o listă cu nume”

Barby Kelly, fosta componentă a trupei The Kelly Family a murit la 45 de ani

Când vor publica Smiley și Gina Pistol imagini cu chipul fiicei lor

Toată familia femeii a avut COVID-19

Bărbatul a povestit că toată familia a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, inclusiv ceilalți doi copii, în vârstă de șase și doi ani, socrii și cumnatul său. Copiii au fost spitalizați pentru o perioadă în pediatrie și apoi au fost duși la un hotel suport COVID-19 până ce tatăl lor s-a vindecat și a putut să îi ia acasă.

„Sunt momente în care nu știu ce vom face. Pe lângă frica pentru soția mea, grijile pentru condițiile celorlalți membri ai familiei, trebuie să mă gândesc și la problemele casei și să plătesc chiria. Sunt în concediu de paternitate, cu 600-700 de euro pe lună este foarte greu. Pentru că în această perioadă proprietarii au vândut și apartamentul în care locuim și în curând va trebui să plecăm”, a mai spus bărbatul.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!