Nelu Tătaru – Câți români au fost testați pentru COVID-19

De Unica.ro, pe

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat câți români au fost testați pentru coronavirus până astăzi, condamnând atitudinea celor care „instigă” la nerespectarea măsurilor de prevenire a transmisiei virusului SARS-CoV-2.

Tătaru consideră că „politicul a venit prea repede peste medical”.

Citeşte şi: Epidemia de COVID-19 din România: Bilanțul oficial al persoanelor decedate

„Îngrijorătoare este atitudinea celor care instigă la nerespectarea acestor precauţii şi este foarte grav acest lucru. Marea masă a românilor au respectat şi au răbdat trei luni. Să ajungi de o lună de zile să îi strici toată perioada, răbdarea, suferinţa pe care a strâns-o prin a-i arăta că nu a fost nimic… Am văzut de 10 zile că această bagatelizare poate da semne că încă există acea infecţie coronavirus, nu că nu a fost nimic. Şi poate unii dintre cei erau mari contestatari au trecut prin această suferinţă. (…) Cred că politicul a venit prea repede peste medical, în vreme ce economicul este cel care ne arată tuturor unde suntem”, a declarat Nelu Tătaru, potrivit Agerpres.

Citește gratuit ediția de iunie a revistei Unica. O găsești AICI

Ministrul Sănătăţii a precizat că până acum au fost testaţi 371.000 de români. Conform Grupului de comunicare Strategică, în România au fost prelucrate 630.374 de teste.

sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!