Aplicația prin care cei care călătoresc cu avionul nu vor mai fi nevoiți să se carantineze la destinație

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 februarie 2021, 18:51

Vești bune pentru cei care merg des cu avionul. Cu ajutorul unei noi aplicații, persoanele vor putea călători fără a mai intra în carantină la destinație.

Aplicația IATA Travel Pass urmează să fie lansată în luna martie și va ajuta pasagerii să-și monitorizeze certificările pentru testele și vaccinurile COVID-19.

Cu ajutorul aplicației, călătorii vor putea verifica ce documente le sunt necesare pentru a ajunge la destinația dorită și se vor putea programa, înainte de plecare, în registrul global al centrelor de testare și vaccinare. Certificatele de testare și vaccinare le vor fi trimise călătorilor prin intermediul aplicației și aceștia ăși vor putea gestiona identitatea digitală prin crearea unei versiuni digitalizate a pașaportului lor pe telefon, primirea și partajarea certificatelor de testare sau vaccinare COVID-19 și gestionarea altor documente de călătorie, potrivit CNN.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

IATA Travel Pass va fi gratis pentru descărcare și utilizare, iar lansarea pe platformele iOS și Android va avea loc la sfârșitul lunii martie.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!