Adrian Nartea, la un pas de a deveni preot dacă nu era remarcat de Catinca Roman

De pe

Simpaticul prezentator al emisiunii „Vreau sa divorţez” de la Prima TV, Adrian Nartea a făcut o serie de dezvăluiri în emisiunea „Zone FM” a creatoarei de moda Mihaelei Drafta.
Insotit de catelusul sau, Brioche, Adi le-a povestit ascultatorilor postului de radio Activ eFeM cum in copilarie parintii sai Il sfatuiau sa devina preot, profesor sau avocat. Atractia pentru sport a fost insa mult prea mare, astfel ca Adi s-a apucat de volei, el facand parte intre anii 1996-2004 din echipele cluburilor LPS Brasov si Tractorul Brasov si apoi a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Brasov. Ulterior, Nartea a fost remarcat de Catinca Roman care alaturi de Catalin Botezatu si alti designeri l-au solicitat in prezentarile lor de moda.
Pana la debutul in televiziune ca actor de telenovele nu a mai fost decat un pas. Astazi, Adi Nartea este unul din cei mai indragiti prezentatori tv, de-a lungul timpului el trecand pe la mai toate televiziunile importante: Protv, Antena 1, Kanal D, Euforia sau Prima TV. „Cand eram adolescent imi spuneam ca vreau sa lucrez intr-o corporatie si sa am un program fix ca apoi sa ma intorc acasa la familie. Lucrurile s-au intamplat altfel in viata si n-am ajuns nici preot, cum ar fi vrut ai mei, si nici corporatist. Imi place foarte mult activitatea mea, cea in televiziune si ca prezentator de evenimente. Lucrez cu agentii foarte mari de publicitate si uneori sunt plecat prin tara saptamani intregi la diverse evenimente de ale carui prezentare ma ocup”, a povestit Adi Nartea in emisiunea Mihaelei Drafta.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro