Din 1 iulie poți intra în Grecia doar pe baza unui cod unic de bare

De Unica.ro, pe

Începând din 1 iulie, grecii intră în cel de-al doilea val de relaxare, redau turiștilor accesul către insule și reiau cursele aeriene.

Citește gratuit ediția de iulie a revistei Unica. O găsești AICI

Toți cei care doresc să plece în Grecia din 1 iulie vor fi monitorizați prin intermediul unui formular online. Turiștii sunt obligați să completeze acest formular înainte de a ajunge la graniţă. În formular, turiștii vor da date personale, vor declara în ce ţări fost în ultima perioadă şi unde şi cum vor fi cazați în Grecia.

Citeşte şi: 10 plaje spectaculoase din Grecia pe care merită să le încerci

 “Începând cu 1 iulie, Grecia a impus acest chestionar online, această declaraţie care va fi completată online, cu 48 de ore înainte de a ajunge pe teritoriul lor. Această declaraţie se găseşte pe site-ul travel.gov.gr. Toate aceste chestionare vor fi, practic, centralizate de către autorităţile din Grecia iar în urma completării acestui formular, practic, se va emite un cod de bare care va reprezenta dovada faptului că ai completat acest chestionar. În funcţie de numărul de turişti care vor trece pe la graniţă, grecii vor şti şi care va fi capacitatea de testare la fiecare punct de frontieră”, a explicat Mădălin Măncilă, directorul unei agenții de turism, potrivit Mediafax.

sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!