Scrisoarea unei soții furioase către amanta soțului

Melanie, o femeie din SUA, a aflat că soțul ei o înșală după ce a văzut pe pieptul bărbatului mai multe mușcături, în timp ce ieșea din duș. Mamă a doi copii, Melanie a pus capăt căsniciei care dura de 13 ani și i-a trimis amantei bărbatului o scrisoare, care a devenit virală pe Internet.

Iată ce i-a scris femeia celei care i-a distrus căsnicia:

„Dragă Carla,

Mulțumesc pentru că ai lăsat acele urme de mușcături pe pieptul soțului meu, noaptea trecută. Chiar apreciez! Ne-ai eliberat pe mine și pe copiii mei!

Drept răsplată pentru serviciile tale, ți-l ofer pe soțul meu, ca să îl păstrezi! Dacă alegi să-ți revendici premiul, trebuie să afli câteva lucruri:

Trebuie să îl sprijini financiar. El va fi nevoit să le plătească copiilor mei pensie alimentară, la fel și mie, pentru că mi-am sacrificat ultimii zece ani din viață pentru această familie. Deci, să uiți de banii lui, draga mea, sunt toți ai mei!

Va trebui să-l îmbraci. Vezi tu, s-a petrecut o nebunie. Când a ieșit din duș și am văzut acele mușcături drăguțe de dragoste pe pieptul lui, a apărut din senin o gaură neagră gigantică în dormitorul nostru și i-a înghițit toate hainele. Cumpără-i niște pantaloni din piele, poate o lesă, orice vrei tu.

Va trebui să îți iei adio de la fiecare weekend petrecut împreună. Acest timp va fi rezervat vizitelor supravegheate la copiii săi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: