Infertilitate: gălbenuşul de ou şi soia, mai bune decât fertilizarea in vitro

De Erika Chivu, pe

O femeie care a trecut prin patru fertilizări in vitro nereuşite a reuşit să rămână însărcinată cu ajutorul unui tratament constând în gălbenuş de ou şi soia.
După ce au cheltuit 25.000 de lire pe cinci fertilizări in vitro nereuşite, Sara şi Matthew Conyers credeau că nu vor mai devenit niciodată părinţi. Visul li s-a îndeplinit însă în mod neaşteptat, cu ajutorul unui tratament de care puţini au auzit.
Cei doi s-au căsătorit în 2007 şi după şase luni de încercări nereuşite şi-au dat seama că nu pot avea copii. Medicii pe care i-au consultat au spus iniţial că nu este nimic în neregulă cu ei.
Până la urmă au încercat fertilizarea in vitro, dar fără succes. Abia apoi au aflat că organismul Sarei era de vină pentru că sistemul ei imunitar ataca embrionul şi îl ucidea.
Atunci au încercat un tratament experimental, constând în perfuzii cu un amestec din gălbenuş de ou şi ulei de soia. La a cincea fertilizare in vitro, Sara a primit trei perfuzii cu aceste substanţe, care i-au îndeplinit visul de a deveni mamă. Acum are doiă băieţei gemeni de care este foarte mândră.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!