Cori Grămescu lansează o nouă metodă Pilates

De Erika Chivu, pe

Cori Grămescu, unul din cei mai renumiţi instructori de fitness din România a lansat propria metodă Pilates şi singura inventată de un român.
Noua metodă, numită Ultimate Pilates, a apărut în urma unui studiu intens din partea lui Cori Grămescu şi vine în sprijinul persoanelor cu un program încărcat, care nu pot ajunge foarte des la sală, dar îşi doresc să slăbească şi să fie în formă maximă.

Dacă exerciţiile clasice de Pilates ţi se păreau plictisitoare, cele inventate de Cori sunt mai dinamice, distractive şi personalizabile. Mai mult, rezultatele nu se lasă aşteptate. Cori promite că cine se antrenează după metoda ei de două ori pe săptămână îşi va reduce circumferinţa taliei cu trei centimetri în numai trei săptămâni.

Rezultate spectaculoase

Rezultatele Ultimate Pilates sunt evidente dacă te uiţi la Roxana Ionescu, una din vedetele pe care le antrenează Cori. În ultimele luni, Roxana a slăbit şi ajuns la o formă de invidiat practicând, printre altele, Ultimate Pilates. Geanina Varga şi Bebeluşa Oana Ioniţă au slăbit prin aceeşi metodă.

Un alt beneficiar a fost Graţian Stan, cel care a pierdut 48% din greutatea sa corporală în timpul emisiunii Marele Câştigător. Incluzând Ultimate Pilates în trei din antrenamentele sale saptămânale, el şi-a schimbat complet înfăţişarea.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!