2 ceaiuri naturale bogate în magneziu

De Diana Zagrean, pe
Unele plante conțin mai mult magneziu util organismului și sunt foarte bune consumate sub formă de infuzie. Vezi care sunt cele mai bune două ceaiuri naturale bogate în magneziu.

Ceaiul rooibos

Ceaiul rooibos este supranumit și ceaiul magic. Este o băutură 100% naturală, bogată în magneziu, care te energizează deși nu conține teină. Din acest motiv este recomandat ca revigorant și persoanelor care suferă de hipertensiune arterială și copiiilor.

Pe lângă magneziu, ceaiul roșu rooibos conține zinc, fier, cupru, potasiu, mangan, fluor, vitamina E, vitamina C și flavonoide.

Pentru efectele sale benefice asupra organismului și pentru faptul că remineralizează organismul după efort, ceaiul rooibos este recomandat sportivilor.

Întărește oasele și dinții, ajută digestia, reduce reacțiile alergice și acționează ca un diuretic și antioxidant eficient.

Ceaiul alb

Ceaiul alb ajută la slăbit, reglând producția internă de lipide. Pe lângă aportuld e magneziu adus organismului, ceaiul alb reglează nivelul colesterolului, reduce colesterolul rău, reduce riscul apariției de carii dentare și ajută organismul să se odihnească și să reacționeze mai bine la oboseală.

Sursa foto floare de ceai: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!