Există sex după divorţ: 5 sfaturi pentru a reveni la normal

De Adina Radu pe
Sex

Trăim într-o lume în care divorţul nu ne mai miră. A devenit un lucru natural în societatea din ziua de astăzi, însă nu trebuie văzut ca un capăt de lume. Din contră, dacă te desparţi de soţul tău, o poţi lua de la început, te poţi reinventa. La fel este şi în cazul vieţii sexuale.
Schimbă-ţi look-ul. Nu este nevoie de ceva radical, însă o schimbare este necesară. Tunde-te, fă-ţi şuviţe apropiate de nuanţa ta sau vopseşte-l cu totul. Ideea este să te simţi tu mai atrăgătoare după această schimbare.
Scapă de lenjeria intimă veche şi dă o raită prin magazinele cu cele mai senzuale colecţii. Cumpără-ţi sutiene, chiloţi, jartiere şi de ce nu corsete. Simte-te sexy în pielea ta!
Distrează-te cu prietenele tale. Ieşiţi în oraş şi flirtează cât poţi de mult. Te vei simţi mai bine, vei căpăta mai multă încredere în tine şi poate chiar vei cunoaşte pe altcineva.
Ia lecţii de dans. Ai putea încerca dans la bară sau dansul din buric, orice te face să te simţi bine. Dacă dansul nu este pentru tine, fă-ţi abonament la sală şi fă exerciţii regulat.
Iartă-ţi fostul soţ. Este greu să treci printr-un divorţ şi poate chiar mai greu să-l ierţi pe cel care ţi-a greşit. Pune deoparte sentimentele neplăcute şi gândeşte-te mai mult la ce ai învăţat din relaţia ta.
Foto: Shutterstock

Indiciul de pe 15 august este: despartire

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro