RELAŢII: Certuri absurde în cuplu. Top 4 motive de luat la harţă care pot fi evitate

De Diana Zagrean pe

Orice cuplu are şi zile proaste. Fie că este vorba despre obiceiuri căpătate încă din copilărie, rude enervante şi băgăcioase, sau probleme financiare, certurile pot deveni de-a dreptul violente. Iată un top 4 motive de luat la harţă care pot fi evitate.
Soacrele, o problemă cu rezolvare rapidă
Problema soacrelor este una de când lumea şi pământul şi, din păcate, în ciuda dezvoltării tehnologice sau a cercetărilor psihologice, nu pare să aibă soluţii eficiente. Dacă iubitul tău este genul care mereu compară tot ce faci cu metoda mult superioară a mamei sale, ai o problemă. Nu numai că este enervant să fii comparată şi corectată, dar ajungi să nu o mai suporţi pe biata femeie, fără ca ea să-ţi fi făcut ceva în mod direct. Ce să faci ca să eviţi celebra frază „mama făcea mai bine/ e bun, dar nu ca al lui mama”? Să stabileşti de la început o regulă cu referire la mame. El nu are voie să zică nimic de genele tale, fundul mare şi stilul pasiv agresiv moştenit, iar tu nu ai voie să te iei de telefoanele în miez de noapte, criticile subtile şi sfaturile practice ale mamei lui.
Cum împărţim banii fără să ne scoatem ochii
Problema banilor într-o relaţie apare, cel mai adesea, atunci când doi tineri se mută împreună. Pasul următor într-o relaţie pune presiune pe bărbaţi, care sunt, de obicei, mai imaturi şi adesea nepregătiţi pentru responsabilităţile vieţii în doi. Felul în care vă gestionaţii bugetul comun şi facturile gospodăriei spune multe despre relaţia voastră şi dacă luaţi măsuri de precauţie, nu veţi ajunge la certuri inutile. Ce trebuie făcut? Unii specialişti recomandă un cont comun pentru facturi şi conturi separate pentru cheltuielile personale. Astfel, nu vă loviţi de suma investită de fiecare în casă, versus banii pentru shopping sau cel mai nou joc pe consolă.
Citeşte mai departe despre motive absurde de luat la harţă în cuplu şi cum să le rezolvi, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2