Swingul, o nouă practică sexuală în Bucureşti

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 13:02

„Sunt atletic, îngrijit, vin cu soţia…”- cam aşa se recomandă cei care sună pentru a face o rezervare în primul club de swing din Capitală. Vrei să ştii ce se întâmplă în singurul club…
… de noapte unde sexul este permis, iar oamenii îşi trăiesc în fiecare weekend cele mai ascunse fantezii sexuale? Şi noi! Am aflat detaliile de la Roxana Ioniţă, proprietarul Attraction Club.

Nu oricine sună pentru o rezervare are acces în club. Apelul telefonic este practic un mini interviu, care îi ajută pe organizatori să se asigure că te vei integra cât mai bine în cadrul petrecerilor.

Şă zicem că vrei şi tu să participi. Va trebui să dai câteva detalii despre tine, despre cum arăţi şi dacă intenţionezi să vii cu iubitul sau singură. Şi cum experienţa swing-ului este încă tabu pentru mulţi, ai opţiunea de a face rezervarea sub anonimat. Dacă nu vrei să îţi spui numele, primeşti pur şi simplu un număr de cod.

O nopte de petrecere swing le costă pe femeile singure 50 de lei, pe bărbaţii neînsoţiţi 120 de lei, iar pe cupluri 150 de lei.

Clubul impune un dress code, astfel că doar cei îmbrăcaţi elegant au acces. Odată ce ai păşit în club, hainele sunt însă opţionale. Poţi rămâne nud sau într-un desuu sexy.

Ce te aşteaptă în clubul de swing? Iată cum s-au desfăşurat petrecerile de până acum!

Dacă îţi place să flirtezi, în clubul de swing duci jocul seducţiei la un alt nivel. Ai ocazia să intri în vorbă cu un cuplu, cu un bărbat singur sau, de ce nu, cu o femeie. În club intri în contact şi cu persoane de altă naţionalitate, căci swing-ul din Bucureşti îi atrage şi pe cei de peste hotare.

De obicei experienţele erotice în grup încep cu o simplă socializare: flirturi, complimente, atingeri subtile, cam ca la o primă întâlnire… care speri că se va încheia cu o partidă de sex!

Swing-ul are însă mai multe avantaje. Tipul cu care ai băut un cocktail nu va fi în patul tău a doua zi de dimineaţă şi nici nu te va considera promiscuă. După cum spune şi Roxana Ioniţă, proprietarul şi managerul clubului, bărbaţii veniţi la petrecerile de swing nu au astfel de prejudecăţi. Ei chiar apreciază o femeie deschisă în plan sexual.

În plus, în club eşti în siguranţă! Nu înseamnă nu, iar clubul are angajată o firmă de pază care poate interveni pentru a calma spiritele încinse. Totuşi, până în prezent nu au existat astfel de situaţii. Dimpotrivă! Personalul clubului a remarcat că cei care vin la petreceri se adresează cu politeţe chiar şi atunci când cer o băutură de la bar.

Află cât sex se face în clubul de swing pe a doua pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!