Cele mai potrivite melodii pentru sex

De Stela Moisescu pe

O melodie sexy poate transforma o partidă de sex banală într-una incendiară. Nu mă crezi? Încearcă cele 20 de melodii sexy propuse de noi, care promit să ofere…
… un strop de magie şi savoare partidelor de sex obişnuite.

Dă click pe titlul melodiei pentru a o asculta!

1. „Infinity”- The XX

Iată o melodie care te îmbie cu un ritm domol, dar cu accente pasionale. Duetul erotic, acompaniat de acorduri de chitară şi un bass puternic, te va face să te pierzi şi să trăieşti sexul mult mai intens.

2. „Love to love you baby”- Donna Summer

Donna Summer interpretează o melodie îndrăzneaţă, mai ales pentru acea vreme, melodie care se află în topurile celor mai sexy melodii ale tuturor timpurilor. Intră în trend cu o melodie clasică.

3. „Let’s get it on”- Marvin Gaye

În sfârşit ai ajuns acasă, în braţele iubitului tău? Dă play acestei melodii şi lăsă acordurile sexy să îţi dea dispoziţia perfectă pentru o seară pasională.

4. „Tonight’s the night”- Rod Stewart

O melodie sensibilă poate da tonul unei nopţi memorabile. Pentru îndrăgostiţii de acorduri de chitară, Rod Stewart oferă un fundal sonor erotic, dar subtil.

5. „Love to see you cry”- Enrique Iglesias

Mulţi spun că între durere şi plăcere nu este decât un singur pas. Poate că pe acest fapt a mizat şi Enrique atunci când a combinat acordurile sexy de chitară cu versurile insensibile (Nu ştiu de ce, dar mi-ar plăcea să te văd plângând n.r.).

6. „Dead cand dance”- Ubiquitous Mr. LovegraveDin când în când aveţi nevoie de o partidă de sex altfel! Dacă sunteţi în pană de idei, puteţi începe să construiţi fantezia pornind de la această melodie. Sunetul ei vă excită imaginaţia.

7. „Ooh La La”- Goldfrapp

Iată o melodie ritmată, jucăuşă şi cu atitudine, care sigur îţi va da acel imbold de care ai nevoie pentru a te simţi sexy… Melodia te scapă de complexe, dacă te laşi pe mâna ei.

8. „Wicked game”- Chris Isaak

Nu poţi uita de melodia interpretată de Chris Isaak, atunci când vrei să condimentezi o partidă de sex. Este precum sarea în bucate…

9. „Paradise circus”- Massive AttackIată fundalul perfect pentru noaptea în care te-ai decis să comiţi păcate. Pentru o partidă de sex enigmatică, în care sentimentele sunt confuze, iar senzaţiile palpabile ai nevoie de „Paradise Circus”.

10. „I put a spell on you”- Nina Simone

Încă o melodie clasică, care nu şi-a pierdut farmecul. Testează-i rezistenţa în timp şi vrăjeşte-l pe iubitul tău pe acordurile acestei melodii.

Citeşte continuarea pe pagina 2.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2