Opt fobii sexuale ale bărbaţilor

De Stela Moisescu pe

Întreabă un bărbat dacă are vreo fobie sau inhibiţie în pat şi îţi va răspunde că „Nu, în privinţa sexului nu am reţineri!”. Cel puţin, acesta a fost răspunsul a cinci bărbaţi…
… intervievaţi. Nu m-am dat bătută şi i-am tras de limbă până am aflat că şi ei au limite în dormitor.

Iată care sunt experienţele sexuale care-i pun pe fugă!

1. Threesome cu o femeie şi cu un alt bărbat.

Chiar dacă femeia este sau nu iubita lui, Claudiu nu concepe să pună în practică această fantezie.

„Chiar dacă femeia în cauză este sau nu iubita mea, mă voi gândi la faptul că, poate, celălalt bărbat are o tehnică mai bună decât a mea. Situaţia se complică dacă vorbim de iubita mea. Cu siguranţă, gelozia m-ar determina să reacţionez impulsiv”, mărturiseşte Claudiu.

Vlad şi Alin consideră că un threesome cu iubita şi alt bărbat le-ar afecta serios relaţia de cuplu. În cazul în care femeia este una necunoscută, în niciun caz nu ar accepta o relaţie cu aceasta după o astfel de experienţă.

În timp ce Claudiu şi Vlad nu ar pune în practică sub nicio formă threesome-ul cu iubita şi alt bărbat, Alin mărturiseşte că ar încerca să-i îndeplinească fantezia partenerei sale.

„Ar fi totuşi o partidă de coşmar. Pe lângă gelozie, încordare şi furie ar fi frustrant să ascund aceste lucruri pentru a nu-i strica ei fantezia”, spune Alin.

2. Sex cu o femeie care are deja un iubit

Sexul cu o femeie care are deja un iubit este tabu pentru David.

Alin este ceva mai deschis ideii şi spune că n-ar fi de acord cu experienţa dacă-l cunoaşte pe iubitul femeii. În rest ar accepta să joace rolul amantului.

Andrei are şi el rezervări în privinţa sexului cu o femeie care este deja într-o relaţie, dar ar trece peste ele dacă ar fi îndrăgostit de femeia respectivă.

3. Sex în timpul menstruaţiei

Această perioadă a lunii îi inhibă pe mulţi bărbaţi. David recunoaşte, cu părere de rău, că nu s-ar atinge de prietena lui dacă ea ar fi în acea perioadă a lunii.

Şi Alin are câteva ezitări în privinţa sexului în timpul menstruaţiei şi nu ar încerca să treacă peste ele decât pentru o femeie faţă de care simte o… „profundă iubire”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii