Feng Shui pentru dragoste şi sex

De Stela Moisescu pe

Vrei un iubit, un copil sau sex mai satisfăcător? Urmează tehnicile Feng Shui pentru dragoste şi sex de mai jos! Pot părea ieşite din comun, dar au efect garantat,…
… te asigură expertul în Feng Shui, Ellen Whitehurst.

Dacă eşti o fire spirituală şi ai încredere în pricipiile Feng Shui merită să încerci cele cinci trucuri care te ajută să îţi îmbunătăţeşti viaţa amoroasă.

1. Feng Shui pentru a-ţi găsi jumătatea

Potrivit expertului, cu cât exprimi mai clar şi mai decis ceea ce doreşti, cu atât vei favoriza îndeplinirea dorinţelor. În acest sens ia un pix roşu şi o coală de hârtie albă. Scrie pe ea care sunt calităţile pe care consideri că le posedă iubitul ideal. Plasează lista într-o cutie de argint în zona destinată iubirii din dormitorul tău. Ea se găseşte în colţul îndepărtat din dreapta camerei. În maxim 49 de zile Whitehurst spune că îţi vei găsi jumătatea.

2. Feng Shui pentru a avea un copil

Pentru a mări şansele de a rămâne însărcinată poţi aplica şi următoarele tehnici Feng Shui. În primul rând scoate orice mărunţişuri de sub pat. Spaţiul acesta trebuie să rămână gol. Potrivit culturii orientale, spiritul copilului gravitează în jurul patului înainte de momentul conceperii sale, aşa că expertul te sfătuieşte să nu mături sau să dai cu aspiratorul sub pat în perioada în care încerci să rămâi însărcinată.

O altă tehnică Feng Shui spune să atârni două figurine de lemn în formă de elefant de uşa dormitorului, ca şi cum ar păşi în interior. Elefantul este animalul care îndeplineşte orice dorinţă, potrivit principiilor Feng Shui.

Nu în ultimul rând, decorează dormitorul cu accesorii, precum o poză cu copii sau o jucărie din pluş, pentru a spori şansele de a rămâne însărcinată, arată msn.com.

3. Feng Shui pentru sex mai satisfăcător

Pentru a transforma dormitorul într-un cuibuşor de nebunii e cazul să îl protejezi cu nişte draperii roşii, care nu lasă plictiseala să intre în viaţa ta sexuală.

Mai departe, încearcă un truc care promite să aducă senzualitate şi erotism între aşternuri. Pune două picături de ulei esenţial de ylang ylang într-un vas cu apă fierbinte pe care îl aşezi în dormitor. Mai apoi, lasă două picături de ulei să curgă şi pe faţa ta de pernă. Aburii care ies din apă în combinaţie cu uleiul esenţial de ylang ylang vor reaprinde pasiunea în dormitor.

4. Feng Shui pentru a trece peste o despărţire

Uleiul esenţial de portocale este considerat un antidepresiv care îţi ia alungă anxietăţile. Potrivit principiilor Feng Shui el îţi readuce liniştea sufletească, seninătatea şi armonia interioară. Adaugă 10 picături de ulei esenţial de portocale într-un recipient cu apă cu care să pulverizezi spaţiul din casă în care îţi petreci dimineaţa.

Coaja de portocală te ajută să alungi problemele din viaţa ta. Un alt truc te învaţă să umpli cada cu apă şi să pui în ea cojile a nouă portocale împreună cu două ceşti de sare Epsom. Mai apoi intră în cadă şi relaxează-te timp de 20 de minute. Te vei simţi mai entuziastă şi mai optimistă, lăsând în urmă despărţirea.

5. Feng Shui pentru mai mult timp în cuplu

Atunci când simţiţi că sunteţi prea ocupaţi şi nu mai aveţi timp unul pentru celălalt, principiile Feng Shui îţi vin în ajutor. Aşezaţi câte o lampă de o parte şi de alta a patului, la cap. Mai departe, încercaţi ca seara târziu să le stingeţi în acelaşi timp şi să vă spuneţi noapte bună. După maxim 27 de nopţi veţi începe fiecare zi mai conectaţi şi veţi găsi căi inspirate prin care să vă rezervaţi unul altuia timp.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro