De ce vor bărbaţii deştepţi femei „prostuţe”?

De Stela Moisescu pe

Șase bărbaţi au căzut în capcana acestui articol care, bazat pe o supoziţie, a obţinut declaraţii nu foarte flatante pentru reprezentantele sexului frumos.
Întrebaţi de ce umblă bărbaţii inteligenţi cu femei inferioare lor din punct de vedere intelectual, şase domni şi-au spus părerea.

Florin (editor revistă financiară): pe femeia proastă o cumperi uşor cu bani

Florin consideră că femeile prostuţe fac parte dintr-un serviciu de tipul rent-a-woman. „IQ mic înseamnă că se vinde uşor şi poţi scăpa mai repede de ea.”

Viorel (redactor televiziune): dacă e bună la pat, umblu cu ea

„Misoginul din mine ar răspunde la întrebare în felul următor: pentru că altele nu găsim. Totuşi, nu încep o relaţie cu cineva care nu mă provoacă intelectual.”

Alin (arhitect): pe femeile prostuţe le poţi face să creadă ce vrei tu

În opinia lui Alin, bărbaţii umblă ocazional şi cu astfel de femei, pentru că „le poţi duce de nas foarte uşor, ca să obţii ce vrei tu de la ele. Dar eu nu mi-aş petrece tot restul vieţii cu o femeie care să nu fie independentă şi descurcăreaţă.”

Andrei (expert în optimizare web): este vorba de statistică

„Educaţia şi succesul în carieră nu sunt echilibrate între sexe.” Femeile dispun în număr mai mic de aceste calităţi, consideră Andrei. „Pentru mulţi bărbaţi cu aceste calităţi nu o să existe deja statistic o oferă suficientă pe piaţa de relaţii.”

Sorin (web designer): întâi iei în considerare fizicul ei, mai apoi alte calităţi

„Se poate întâmpla ca un bărbat să se nimerească lângă o femeie inferioară din punct de vedere intelectual, pentru că a acordat atenţie altor calităţi.” Care sunt calităţile care întrec uneori inteligenţa? „Să fie atrăgătoare, tandră, înţelegătoare, să aibă grijă de iubitul ei, să gătească…”

Bogdan (fotograf): bărbaţii vor femei frumoase, care, de multe ori, nu sunt foarte inteligente

„Când eşti un bărbat de succes şi te prezinţi undeva însoţit, eşti instant judecat şi pentru partenera ta, aşa că vrei în primul rând o femeie care să pară perfectă în aparenţă. Și cum înfăţişarea este mai evidentă decât inteligenţa, cauţi o femeie lângă care să dai bine.”

Află dacă mai vor sau nu bărbaţii ca o femeie să fie virgină!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro