Cum să te bucuri de sex când nu ai chef

De Stela Moisescu, pe

Sigur ai fost pusă şi tu în ipostaza de a refuza o partidă de sex. La nivel global bărbaţii au un libido mai puternic, decât femeile. Mai apoi, mecanismul lor de excitare…
… şi atingere a orgasmului este mai simplu. Femeile trec printr-un proces mai complicat şi emoţional, pentru că sentimentele se interpun în orice activitate sexuală şi mental, pentru că e nevoie de o deconectare totală ca să te bucuri de o partidă de sex satisfăcătoare.

Aşadar, în aproape orice cuplu bărbatul vine mai des cu iniţiativa şi primeşte mai multe refuzuri. Ştii însă cât de greu este să-i spui celui pe care îl iubeşti şi care îţi arată că te doreşte: „Nu, nu am chef.”

Dacă în relaţia voastră diferenţa de libido este mare, din când în când tu vei fi nevoită să îi respingi avansurile. Nu face însă din acest lucru un obicei! Sexologii te atenţionează că perioadele mari de abstinenţă îţi diminuează apetitul sexual. În schimb, partidele de sex frecvente îţi alimentează dorinţa sexuală pe termen lung!

Aşadar, îţi propun o strategie în cinci paşi prin care să înveţi cum să te bucuri de sex, chiar dacă ai pornit la drum fără chef!

Identifică cauza

Doctorul Rallie McAllister îţi vinde un pont interesant.

„Să faci sex fără să ai chef pare o încălcare a drepturilor umane, căci tu ar trebui să decizi ce să faci şi ce nu cu trupul tău. Pe de altă parte, într-o relaţie monogamă, tu eşti singura la care poate apela iubitul tău, atunci când vrea să dea curs pornirilor sale sexuale, caz în care refuzul tău repetat reprezintă şi el o încălcare a drepturilor sale.”

McAllister vă propune să ieşiţi din acest impas în felul următor: „Atunci când te întrebi dacă să faci sau nu sex fără să ai chef, schimbă întrebarea. Întreabă-te mai bine de ce anume ai nevoie pentru a simţi din nou dorinţa de a face sex.” Astfel, singură găseşti o mulţime de soluţii.

Iată cum să alungi oboseala din patul vostru!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!