Cum să ieşi dintr-un triunghi amoros

De Stela Moisescu, pe

Iubitul tău îţi spune cu nonşalanţă că are planuri sâmbătă seara. Se vede cu fosta iubită. Imediat simţi că-ţi creşte pulsul, chiar dacă eşti sigură pe tine…
Cel mai probabil ai intrat într-un triunghi amoros, unul în care sentimentele sunt un talmeş-balmeş. Tu nu ştii dacă să ai încredere în cei doi sau nu. Marea confuzie este, însă, la ei! Faptul că se înţeleg din nou, îi face să regândescă motivele despărţirii. Indiferent de concluzia lor, tu meriţi să afli adevărul. Învaţă cum să ieşi dintr-o astfel de situaţie cu inima întreagă.

Este despărţirea lor definitivă?

Este important să ştii dacă iubitul tău a intrat cu un bagaj emoţional în relaţia cu tine. Aşa că trebuie să afli detalii despre despărţirea lor. Care a fost motivul? Dacă îţi spune că n-a găsit o explicaţie, cel mai probabil, încă nu s-a resemnat.

„Pe lângă pierderea persoanei iubite, ne pierdem adesea cel mai bun prieten sau cel pe care ne bazam şi cu care împărţeam bucurii şi tristeţi. De asemenea, se pierde şi viziunea acelui viitor împreună. Cheia recuperării după atâtea pierderi este timpul”, spune Paul McNiff, psihoterapeut specializat în probleme de cuplu.

Aşadar, despărţirea i-a cauzat iubitului tău goluri pe mai multe planuri . Gândeşte-te cât timp şi-a acordat el pentru a se reface. Dacă relaţia voastră a debutat imediat după despărţirea lor, cel mai probabil tu eşti un medicament. Se foloseşte de relaţia cu tine ca să nu fie nevoit să parcurgă toţi paşii necesari unei rupturi amoroase. Cele mai comune greşeli după o despărţire sunt, ori să te arunci în altă relaţie, ori să vrei să te împaci.  Iar iubitul tău, e posibil, să le comită pe amândouă!

Dacă nu a rupt de tot legătura cu fosta, el încalcă regula fundamentală a despărţirii. E nevoie să se întrerupă orice contact, pentru a înţelege că relaţia s-a încheiat. Abia după mai mult timp cei doi pot încerca o relaţie de amiciţie.

Chiar dacă a trecut suficient timp, iar cei doi se pot reîmprieteni, nu respira uşurată! E posibil ca noua legătură, una platonică ce-i drept, să-i pună pe gânduri. Chiar dacă s-au despărţit furtunos, nu-şi vor mai aminti motivele care au dus la ruptură, acum când se înţeleg atât de bine! Mai mult, işi vor aminti momentele frumoase şi motivele care i-au adus împreună. Aşa că relaţia voastră intră în pericol!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2