Cum să flirtezi cu noul iubit pe internet

De Stela Moisescu pe

Recent o bună prietenă mi-a povestit bucuroasă că iubitul ei de nici două luni a postat o poză cu ei doi pe Facebook în care a şi tăguit-o. „E semn bun!”, mi-a spus ea.
Atunci mi-am dat seama că nu doar iubirile începute pe internet au nevoie de un ghid al flirturilor online, ci şi cele începute faţă în faţă. Inevitabil vei avea parte de interacţiune virtuală cu noul iubit, pe lângă binecunoscutele ieşiri în oraş. Cu alte cuvinte, nu trebuie să îl impresionezi cu socializarea doar la cafea, ci şi pe internet.   

Iată 6 reguli de flirt care te ajută să-l seduci şi în mediul online!

1. Nu schimba statusul de la „single” la „in a relationship” decât după ce aţi stabilit faţă în faţă acest lucru!

Un bun prieten, „single” acum, s-a entuziasmat foarte tare la începutul ultimelor două relaţii pe care le-a avut şi şi-a schimbat statutul pe Facebook după aproximativ două săptămâni de relaţie. În ambele cazuri nu le-a anunţat pe domnişoare în prelabil. Dacă prima s-a îndepărtat fără cuvinte, cea de-a doua i-a spus că are impresia că se mişcă prea repede.

Imaginează-ţi cum ar reacţiona majoritatea tipilor, dacă ar afla de pe Facebook că se află într-o relaţie cu tine, deşi ei încă nu formulaseră mental acest lucru.

2. Social media este un bun prilej să te cunoască mai bine într-un mod natural şi interactiv. Iată cum!

Uneori discuţiile de la prima întâlnire seamănă cu nişte interviuri. Îl întrebi, el răspunde şi invers, în încercarea de a afla atât culoarea lui preferată, cât şi ce părere are despre relaţiile monogame. Poate fi uşor copleşitor. Pe internet poate părea mai natural să îl cunoşti, căci interactivitatea este mult mai mare.

De exemplu, poţi avea o discuţie târzie cu el pe messenger, în care îi dai un link către filmul tău preferat sau către o carte pe care ţi-ai cumpărat-o şi nu ai timp să o citeşti. Dacă şi el îţi exemplifică pe această cale ceea ce ţine de el, vei putea comenta mai liber pe marginea subiectului.

Există însă şi hiperinteractivitate. Evită de exemplu să-i arăţi poze cu tine din liceu, chiar dacă un share pe mess este atât de uşor de realizat.

3. Arată-i că ai simţul umorului

Nu te pricepi să spui bancuri? Nicio problemă! Pe internet bancurile se spun singure, tu trebuie doar să le cauţi. Dacă îl faci să râdă pe internet este totuna cu a-l face să râdă faţă în faţă. Doar că pe internet ai mai multe ustensile, în afară de memorie şi abilitatea de a comunica într-un mod amuzant.

De exemplu, îl poţi provoca la un joc, îi poţi trimite un link către nişte imagini amuzante sau îi poţi pune o întrebare mai incomodă (pe care oricum nu i-ai pune-o faţă în faţă), cum se practică „între prieteni” pe Facebook.

Citeşte alte trei reguli de flirt pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2