Cum aduci vibratorul în viaţa de cuplu

De Stela Moisescu, pe

Cine are nevoie de un al doilea penis în timpul sexului? Ideea de a folosi un vibrator cu partenera de cuplu îi inhibă pe unii bărbaţi care îl văd ca pe un competitor.
Imaginează-ţi doar că iubitul tău îşi lipeşte un poster pe perete cu o femeie apetisantă la care se holbează în timp ce face sex cu tine. Are şi el dreptul să aducă un strop de pasiune în dormitor, nu? Aşa cum pentru tine materiale lui pornografice reprezintă o ameninţare, la fel se poate simţi şi el atunci când aduci o jucărie sexuală în patul vostru.

Aşadar, dacă vrei să foloseşti jucării sexuale cu iubitul tău, ai nevoie de abordarea potrivită.

Un bărbat se simte cu atât „mai bărbat” cu cât îşi satisface iubita în aşternut, aşa că propunerea de a aduce ajutoare externe în timpul sexului îl poate deruta pe iubitul tău. Prin urmare, este important să ştii cum să argumentezi dorinţa de a experimenta sexul cu el, dar şi cu vibratorul în mix.

Sexologii le recomandă jucăriile sexuale cuplurilor în care femeia nu poate atinge orgasmul doar prin penetrare sau celor în care s-a instalat rutina. Totuşi nu e prea romantic să îi spui că un vibrator în sfârşit te va aduce la orgasm sau va face sexul mai interesant.

Iată cum îi faci cunoştinţă iubitului tău cu vibratorul!

Află mai întâi ce părere are iubitul tău despre jucăriile sexuale folosite în cuplu. Dacă îl vezi mai reticent la ideea de a primi ajutoare externe, propune-i un preludiu inedit: să te vadă cum te masturbezi cu un vibrator. Imaginea îi trezeşte simţurile sexuale şi îl incită, chiar dacă se declară împotrivă!

S-ar putea ca iubitul tău să nu ştie cum se „mânuieşte” un astfel de obiect, aşa că dacă te vede pe tine în acţiune, va ştii ce să facă atunci când îl rogi să te ajute.

Precizează-i care sunt beneficiile jucăriilor sexuale!

Femeile au nevoie de o stimulare intensă a clitorisului, pentru a atinge orgasmul. Este atât de simplu. Indiferent cât de abil este bărbatul, există poziţii de sex în care clitorisul tău este efectiv ignorat şi, să recunoaştem, nici tu nu vrei să stea în permanenţă cu mâinile acolo, jos, când ar putea să te mîngâie peste tot sau pur şi simplu să te apuce strâns în timpul sexului.

Vibratorul este foarte util pentru că te poţi bucura de atingerile iubitul şi de stimularea facilă şi eficientă a clitoruslui, totul în mod simultan! Explică-i iubitului tău aceste lucruri, pentru ca el să nu trăiască cu senzaţia că nu e în stare să te satisfacă. Dacă vrea să te vadă că te simţi bine în pat, şi nu doar pentru a-şi satisface orgoliul, ci şi pentru că te iubeşte, va fi deschis ideii de a aduce vibratorul în patul vostru.

Dacă orgasmul tău întârzie să apară, iar iubitul ejaculează uneori prea repede, vibratorul te va ajuta să ţii mai bine pasul cu el. În acest fel sexul devine mai pasional şi satisfăcător pentru amândoi.

Jucăriile sexuale pot aduce acel element de noutate în cuplu şi pot repara diferenţele în pat. O jucărie adusă în dormitor poate deveni o experienţă inedită pe care o trăţi în doi.

Să zicem că poziţia lui preferată este doggie style, dar tu nu ajungi niciodată la orgasm din această poziţie. Drept urmare, tu o pui în practică doar de dragul lui, iar el nu se bucură la intensite maximă de ea. Vibratorul te poate ajuta să găseşti drumul către orgasm din această poziţie, aşa că poziţia lui preferată poate deveni şi poziţia ta preferată, o schimbare binevenită!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!