Ce îşi doreşte în pat un bărbat căsătorit

De Stela Moisescu pe

Atunci când relaţia voastră s-a sudat în timp ai crede că sexul merge ca uns şi ştii tot ce îi place partenerului tău. Aşa că sigur vei rămâne surprinsă să afli că 5000 de respondenţi,…
… toţi bărbaţi căsătoriţi, au declarat că îşi doresc de la soţie o schimbare a atitudinii faţă de sex.

Având la bază studiul, redbookmag.com a întocmit o listă de opt dorinţe sexuale secrete ale bărbaţilor căsătoriţi, care au, mai degrabă, legătură cu partea psihologică, nu cu cea fizică a sexului. Interesant este că dorinţele lor aduc soţiei şi, per total, cuplului mai multă satisfacţie sexuală şi emoţională.

1. Îşi doreşte să fii mai entuziastă

I-ai respins sărutul pasional cu unul inocent pentru că trebuia să termini de scris un mail? Aceste gesturi intră în dinamica oricărui cuplu, dar este important să nu devină obiceiuri. Mulţi bărbaţi îşi doresc o iubită care să privească sexul cu interes, iniţiindu-l cât de des posibil.

Ai grijă însă, faptul că îţi rujezi buzele sau porţi o lenjerie sumară prin casă nu sunt decât tentative timide. Ar aprecia dacă l-ai aborda într-un mod direct şi îndrăzneţ cum ar fi o mână plasată într-un loc strategic.

2. Îşi doreşte să îl atingi altfel

Trupurile noastre sunt o hartă, iar după ani de convieţuire am învăţat care este drumul cel mai scurt către plăcere, aşa că nu ne abatem de la drum. Dacă ai o tehnică de atingere şi stimulare pe care o aplici mereu atunci când îl seduci, află că iubitului tău i-ar plăcea să încerci şi alte mişcări chiar daca se dovedesc a fi stângace.

Mai mult, spre surprinderea ta, el îşi doreşte să începeţi un preludiu cu mult timp înainte de a atinge patul. Telefoane sexy sau săruturi pasionale în mod spontan pot creea o anticipare sexuală benefică pentru amândoi.

3. Îşi doreşte să nu îţi pierzi spiritul de aventură

Ocazional i-ar plăcea să-l surprinzi cu îndrăzneala de a încerca ceva inedit. Un astfel de comportament vă ţine treaz interesul unul pentru celălalt. De aceea nu este important doar să vă povestiţi fanteziile, ci şi să continui să te gândeşti la el ca la un amant sexy. Acest lucru te va impulsiona să creezi noi şi noi fantezii cu el.

Îţi va fi recunoscător dacă nu renunţi să vezi sexul ca pe o activitate distractivă şi incitantă, şi nu ca pe o obligaţie.

4. Îşi doreşte să vă dăruiţi totul unul altuia în pat

În pat orice om are anumite limite, însă majoritatea bărbaţilor intervievaţi s-au arătat dispuşi să treacă peste ele, dacă partenera ar cere acest lucru. Generozitatea este o calitate importantă în pat, pe care orice bărbat o apreciază după ani şi ani de relaţie.

5.  Îşi doreşte să fii sinceră

Nu mai lua drept model acele cupluri din filme care fac sex cu pasiune fără să îşi spună două vorbe, pentru că intuiesc ceea ce partenerul îşi doreşte. Bărbaţii intervievaţi au remarcat reticenţa soţiilor lor, care preferă să meargă pe mâna partenerului, în loc să verbalizeze ceea ce îşi doresc cu adevărat. Aşadar, domnii tânjesc după ce tânjim şi noi în pat: comunicare!

6. Îşi doreşte să nu uiţi de el

Foarte uşor îl poţi pune pe planul doi sau mai rău din cauza problemelor cotidiene, a locului de muncă, a copiilor sau a hobby-urilor. Orice poate interveni între voi. Bărbaţii sunt conştienţi că o relaţie amoroasă nu rămâne sudată fără efort. Aşadar, te roagă să nu uiţi să acorzi atenţie momentelor romantice şi pasionale în cuplu.

7.  Îşi doreşte să ai încredere în atuurile tale

În viziunea intervievaţilor, încrederea în sine este cel mai sexy atuu al unei femei. Iubitului tău i-ar plăcea să renunţi la complexe şi să te vezi prin ochii lui: o femeie seducătoare, care îl atrage la fel ca în prima zi.

Încearcă să ai încredere nu numai în fizicul tău, ci şi în performanţa sexuală. Ceea ce contează pentru un bărbat în pat este satisfacţia voastră pe termen lung, nu ca fiecare partidă să fie încununată cu succes. Dacă el acceptă micile rateuri în dormitor şi le consideră normale, la fel ar trebui să faci şi tu. O atitudine atât de relaxată vă va elibera instinctele sexuale.

8. Îşi doreşte să nu îl eviţi când aveţi probleme în pat

Uneori ceruturile sau momentele penibile privind viaţa voastră sexuală vă pot inhiba în aşa manieră că preferaţi să vă eschivaţi. Amândoi lucraţi până târziu şi căutaţi pretexte pentru a amâna următoarea confruntare sexuală.

Odată cu trecerea timpului vă puteţi trezi că aveţi o relaţie platonică. Aşadar, majoritatea bărbaţilor apreciază dacă ai curaj şi mărturiseşti orice nemulţumire ai, în loc să te complaci într-o căsnicie fără sex.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro