8 căi prin care îl exciţi fără să îl atingi

De Stela Moisescu, pe

Bărbaţii se excită la aproape orice fel de atingere cu ţintă… mai intimă, aşa că iubitul tău va simţi că te doreşte cu ardoare, dacă reuşeşti să îi trezeşti simţurile…
… fără să îl atingi în vreun fel anume! În cazul în care sunteţi de mai mult timp împreună, să-i faci sângele să fiarbă fără un contact fizic poate părea o misiune imposibilă. Nu şi dacă aplici trucurile de seducţie de mai jos.

Iată 8 căi prin care îl exciţi pe iubitul tău fără să îl atingi!

Sms-uri indecente

Destul de comune în ritualul de seducţie al unei femei, sms-urile indecente trebuie să vină atunci când iubitul tău se aşteaptă mai puţin, dar fără să pice într-un context nepotrivit. Dă-i pace în timpul şedinţelor, dar asaltează-l cu texte de agăţat când ştii că se află în drum spre casă.

Îi poţi descrie cum îl aştepţi să ajungă acasă sau ce planuri i-ai făcut la noapte. Aşa îl inciţi fără să fie în aceeaşi cameră cu tine! Profită de exprimarea în scris pentru a fi mai îndrăzneaţă decât v-aţi aştepta amândoi.

În bucătărie

Invită-l să gătiţi un desert delicios împreună. O salată de fructe sau o prăjitură cu topping de ciocolată reprezintă reţete uşoare şi senzuale. Frământă aluatul şi gustă din siropul de ciocolată sau joacă-te cu o bucăţică de banană în frişcă înainte să o savurezi. Un astfel de ritual în bucătărie nu este doar delicios, ci şi erotic pentru privirile iubitului tău.

Striptease

Bărbaţii sunt uşor stimulaţi de elemente vizuale. Striptease-ul reprezintă maniera perfectă prin care să-i răsfeţi privirea şi să-i tachinezi simţurile. Iată cum să pui în scenă un striptease incendiar precum şi un top al celor mai sexy melodii de striptease, care sigur te vor ajuta să-l seduci fără să-l atingi cu un deget!

Rutina de înfrumuseţare

Pulsul iubitului tău va creşte, dacă îl laşi să te surprindă în cele mai intime momente, deci în timpul ritualului tău de înfrumuseţare. I se poate părea incitant să te vadă cum îţi aplici loţiunea hidratantă pe tot corpul sau cum te relaxezi în cada plină cu spumă.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!