Bărbatul imatur: de păstrat sau de aruncat?

De Stela Moisescu pe

Fetelor, ce ne facem cu bărbaţii şomeri, care joacă FIFA, mănâncă snacks-uri cu aromă de pizza şi nu ies din cuvântul mamei? Nu, nu e vorba de portretul vreunui puşti…
… de clasa a unsprezecea! Este chiar tipul acela drăguţ, care se oferă să te scoată la cafea şi care a împlinit deja sfertul de veac!

Ce părere ai? Bărbaţii imaturi sunt de păstrat sau de aruncat?

1. Nu are serviciu şi spune că nu se vede angajat

De ce să-l păstrezi: se vede atunci pe post de menajeră? Când tu eşti plecată la muncă, iar el rămâne acasă poate face acele lucruri de care tu niciodată nu ai timp: gătit, spălat rufe, şters praful…
De ce să-l arunci: pentru că trebuie să plăteşti tu de fiecare dată, indiferent că e vorba de un suc în oraş sau de un concediu la mare. Să fii tu stâlpul de susţinere e o prea mare bătaie de cap.

2. Hobby-ul lui nr.1? FIFA cu băieţii!

De ce să-l păstrezi: măcar ştii ce face când nu e cu tine – e pironit cu ochii în ecran, nu în decolteul unei fete pe care a agăţat-o, tot cu băieţii, într-un bar.
De ce să-l arunci: pentru că te lasă baltă sâmbătă seara, când tu vrei o cină romantică, iar el are planificat un maraton de FIFA.

3. Nu iese din cuvântul mamei

De ce să-l păstrezi: dacă te pui bine cu mama lui, ştii că îl vei manipula şi tu prin intermediul ei.
De ce să-l arunci: dacă mama lui nu te poate suferi şi nici tu pe ea, e clar că relaţia cu „băieţelul mamei” e pe ducă.

4. Cheltuieşte fără măsură

De ce să-l păstrezi: nu va avea niciodată tupeul să-ţi reproşeze că dai prea mulţi bani pe pantofi.
De ce să-l arunci: te va ruga să-l împrumuţi cu bani şi slabe sunt şansele să-i mai vezi înapoi.

5. Este total nepriceput în pat

De ce să-l păstrezi: dacă îţi dai interesul şi devii profesioara lui de sex, vei culege roadele muncii tale. Merită din plin investiţia făcută!
De ce să-l arunci: există oricând varianta de a culege roadele muncii altei femei. Deci mai bine te reorientezi către un bărbat pentru care sexul fantastic nu reprezintă două minute de tăvăleală.

6. Mănâncă numai prostii

De ce să-l păstrezi: nu te va ruga niciodată să-i găteşti o mâncare bună şi hrănitoare când vine istovit de la muncă. Se va mulţumi cu un hot dog din colţul blocului.
De ce să-l arunci: delicioasele chips-uri şi băiatul care aduce pizza la zece seara sigur te vor ispiti peste măsură. Două luni cu acest bărbat şi vei fi mai durdulie… Este indicat doar slăbuţelor!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO