10 actori cu care au femeile fantezii sexuale

De Stela Moisescu pe

Chiar dacă a dispărut posterul de deasupra patului cu actorul tău preferat, sigur încă îl porţi în suflet. Mai mult, îţi inundă fanteziile în anumite momente…
… şi te face să visezi cu ochii deschişi. Femeile au o slăbiciune pentru actori, de vreme ce, întrebate cu ce vedetă masculină au fantezii, nouă reprezentante ale sexului frumos au ales câte un actor.

Mai departe, aş adaugă că au şi gusturi bune, dar te las pe tine să te convingi cu lista de actori frumoşi şi talentaţi ce fac cu ochiul femeilor intervievate. Îi poţi admira şi în galeria foto de mai jos!

1. Ştefan Banică Jr.

Otilia are o pasiune mai veche pentru celebrul actor şi cântăreţ, încă de pe vremea când l-a urmărit în filmul „Liceenii”. „Pe atunci eram la o vârstă respectabilă, aşa că am rămas surprinsă că mi-a atras atenţia un puştan la acea vreme”, işi aminteşte cu nostalgie Otilia. Ea adaugă că şi în prezent o atrage Ştefan Bănică Jr., acum un bărbat respectabil, cu diferenţa că nu se mai simte stânjenită de pasiunea ei pentru un bărbat mai tânăr.

2. Johnny Depp

O alegere clasică, am spune. Oana este fermecată de celebrul actor, nu atât datorită fizicului său, cât rolurilor excentrice pe care le-a interpretat de-a lungul timpului. Astfel, actorul a devenit el însuşi un personaj în fanteziile Oanei, care apreciază cel mai mult la un bărbat originalitatea, iar Johhny Depp excelează cu siguranţă la acest capitol.

3. Dr. House

Încă de la primul sezon, Elena a remarcat personajul, nu actorul. Ca aspect i se pare un bărbat banal, dar atitudinea lui din serial a cucerit-o definitiv. Desigur, vorbim de cinismul său caracteristic şi glumele acide, dar mereu inteligente. „Până şi mersul în baston parcă e puţin sexy”, se confesează Elena. Ea adaugă că s-ar îndrăgosti pe loc de un bărbat precum Dr. House.

4. Keanu Reeves

Sorina este topită după protagonistul din filmele „Matrix” şi „Lake House”, care îi inspiră înainte de toate mister. „Nu se expune prea mult şi ma atrage tocmai pentru că se ascunde”, explică ea motivul pasiunii. În plus, nu ai cum să nu îi remarci zâmbetul superb, conchide cu nostalgie Sorina.

5. Andy Garcia

I-a picat cu tronc după ce l-a văzut interpretând rolul pictorului Amedeo Modigliani, care, nu întâmplător, este pictorul ei preferat. Diana mărturiseşte că a citit biografia pictorului şi a fost profund impresionată de interpretarea lui Andy Garcia, care pare să fi înţeles substraturile lui Modigliani în aceeaşi manieră în care şi ea şi l-a imaginat doar lecturând. De atunci domnul Garcia este prezent în fanteziile Dianei.

6. Paul Walker

Andra l-a remarcat pe Paul Walker din pelicula „Fast and Furious”, dar s-a îndrăgostit iremediabil urmărindu-l în filmul „Into the Blue”, unde formează o pereche superbă împreună cu Jessica Alba. Punctele lui forte sunt ochii şi abdomenul, dar Andra susţine că cel mai mult îi place la el… vocea. „Întotdeauna am acordat importanţă timbrului vocii unui bărbat, iar Paul Walker are un timbru uşor răguşit după care pur şi simplu mă topesc.”

7. Collin Farrell

Pentru Alina Collin Farrel rămâne la fel de hot chit că are părul lung şi barbă sau e tuns scurt şi ras. O atrag la el aerul aventurier şi atitudinea sfidătoare. Este un veritabil bad boy, pe care ţi-ai dori să îl domesticeşti. Până atunci Alina se mulţumeşte cu imaginaţia ei bogată…

8. Josh Hartnett

Daniela îşi aduce şi acum aminte de clasa a opta, atunci când a mers la cinema şi a văzut filmul „Pearl Harbor”. Pe loc a cucerit-o actorul şi de atunci are o slăbiciune pe cel care ştie cum să provoace un orgasm doar cu petale de flori, aşa cum l-a urmărit cu exaltarea tipică adolescenţei în pelicula „40 days and 40 nights”. Multe fantezii au izvorât cu frumuşelul actor de la acea scenă, mărturiseşte Daniela.

9. Gerard Butler

Pentru Ramona Gerard Butler este o pasiune mai nouă. L-a remarcat in filmul „The ugly truth” şi i-a ramas bine întipărit în minte. Mai apoi, l-a revăzut în filmul „P. S. I love you” şi s-a convins de potenţialul actorului… Să fie de vină ochii incredibil de verzi, pectoralii sculptaţi sau faptul că este de origine scoţiană? Ramona nu se poate decide!

10. Colin Firth

Actorul britanic, pe care îl poţi urmări în filme precum „Love actually” şi „The last legion”, şi-a făcut loc în fanteziile Anei, pentru că, după cum spune ea, o intrigă! „Pare un tip dur şi tocilar, în acelaşi timp, dar şi sensibil”, descrie Ana.

Foto:
Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro