Joaca este esentiala

De Unica.ro, pe

Joaca este esentiala atat pentru copii, cat si pentru parinti sau adulti. Daca ai acasa un bebelus, cu toate stim ca „joaca” trebuie ridicata la un rang superior. Pentru copii totul poate fi un …
… joc….. dar nici parintii nu se pot lasa mai prejos. De exemplu eu…. atunci cand erau coplasii mei mici, totul trebuia privit ca o joaca… pranzul, baita, schimbatul hainelor sau al scutecelor. De dimineata, de cand ne trezeam, pana seara tarziu totul nu era altceva decat O JOACA.

Ne jucam cu mingiuta, cu papuselele, cu tot felul de jucarii…. si nu va spun ca-mi placea teribil de mult! Acum cand copilasii au mai crescut ne jucam altfel…. iesim in parc, la plimbari iar acolo gasim tot felul de „umbrelute zburatoare”, masinute in care ne jucam…. la iarba verde ne place sa mergem la fiecare sfarsit de saptamana, tinand cont ca acum s-a si incalzit, si ne jucam neincetat….. iar sotul meu se uita cu jind la noi…. el stand sa faca gratarul de fiecare data.

Aici, intr-un mediu atat de curat si verde ne place sa alergam, sa ne ascundem, sa ne jucam cu mingea….. este foarte frumos! Nici acasa nu ma las mai prejos…. ma joc mereu cu familia mea….. cateodata ne apuca cantatul(si nu cred ca ati vrea sa ne auziti)…. apoi dansatul…… si tot asa pana cadem in pat extenuati.

Copiilor le place foarte mult faptul ca „mami si tati” se joaca neincetat cu ei! Si asa suntem noi….o familie jucausa!!!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!