Colt de rai

De Unica.ro, pe

Cea mai frumoasa vacanta a mea a fost cea de anul trecut, in vara, la Dognecea judetul Caras-Severin, petrecuta alaturi de prietenul meu care acum e viitorul meu sot. A fost de vis, de fapt acolo..
…nu a fost decit un sfirsit de saptamina pe care noi ne-am hotarit sa il petrecem impreuna in ideea de a vedea daca se va infiripa sau nu intre noi o idila.

El a venit dupa mine acasa cu masina si am plecat catre lacurile din Dognecea. Era o vreme insorita, peisajul era magnific. De la Ocna de Fier nu e mult si soseaua traverseaza padurea. Pasarelele ciripeau, soarele isi trimitea razele lui calde printre copaci. Ajunsi acolo am vizitat lacurile facute de Maria Tereza: cel cu nuferi si apoi cel amenjat pentru turisti numit „Colt -de -rai”. Nuferi eru deschisi lasindu-ne sa ii admiram in toata splendorea lor, incintindu-ne privirea. Apoi tinindu-ne de mina si zimbindu-ne unul altuia ne-am indreptat catre „Colt de rai”.

Acolo ne-am pregatit de plaja, ne-am asezat la soare si in alintul razelor ne-am povestit cite ceva unul despre altul. La un momendat iubitul meu a propus sa mergem la plimbare pe lac cu hidrobicileta, iar eu am acceptat. Ne plimbam lin pe lac, ne tineam de mana si ne priveam dragastos. Simteam ca suntem facuti unul pentru celalalt.

Acesta liniste nu a durat mult deoarece dintr-o barca inceput sa strige un individ amenintind ca ne va rasturna cu hidrobicicleta. La inceput nu prea pricepeam ce vrea, apoi am inteles ca iubitul meu avusese un fel de conflict cu el datorita profesiei (iubitului meu lucreaza in M.A.I.). Pe atunci nu stiam prea multe despre el, doar ca lucra la circulatie.
Desi el mi-a povestit ce se intimplase, eu eram cam trista gindindu-ma ca iubitul meu e un om cam dur, dar eram si foarte speriata, caci nu stiu sa inot. Ajunsi la mal am fost intimpinati de patronul locului care l-a tratat pe iubitul meu cu mult respect, apoi ne-am mai intilnit si cu alti cunosuti.In tot acest timp iubitul meu a fost foarte atent cu mine, respectos, afectuos si grijuliu. Am uitat repede incidentul cu acel individ.
Glumeam, radeam, ne balaceam in lac, ne alintam sub razele soarelui. Totul era perfect. Atunci am inteles ca acel incident se datoreaza meseriei lui, ca uneori desi isi face doar datoria fiind apreciat la locul de munca, oamenii pusi fata in fata cu propriile greseli, in loc sa le recunoasca si sa isi asume consecintele, reactoineaza agresiv. In ciuda locului de munca, iubitul meu e un om blind, dragastos, cu un caracter frumos si bine crescut.

Seara inante sa plecam am privit lacul impreuna cu nostalgie, apoi ne-am privit in ochi tinindu-ne de mina. A fost parca o promisune ca ne vom intoarce acolo tot impreuna. Lacul a fost martor la infiriparea dragostei dintre noi. Acolo am trait tot soiul de emotii.

Acum radeam amindoi de acea intimplare, iar acel sfirsit de saptamina a ramas mereu in sufletele noastre ca o amintire draga, pentru ca de atunci am ramas impreuna. „Colt de rai” ramine locul nostru drag, locul in care mutual poate am promis sa ne unim cindva destinele pentru totdeauna.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!