Partenerul de viață al lui Oprah Winfrey: „Va candida cu siguranță la președinție“

Stedman Graham, partenerul de viață al lui Oprah Winfrey încă din 1986, a „dat din casă“ într-un interviu și a declarat despre Oprah Winfrey că aceasta ar candida cu siguranță la președinția Statelor Unite din 2020, venind în asentimentul opiniei publice exprimate pe internet prin diverse hashtaguri de susținere e vedetei de culoare. 

Majoritatea au fost impresionați până la lacrimi de discursul vedetei de televiziune care a urcat pe scena Globurilor de Aur pentru a-și ridica premiul Cecil B deMille pentru întreaga carieră. Oprah a atins teme precum rasismul și discriminarea sexuală și imediat au început să apară hashtagurile pe internet #Oprah202, referitoare la o eventuală candidatură la președinția SUA a vedetei tv. Oprah Winfrey (63 de ani) este recunoscută pentru implicarea ei în cauze sociale și pentru faptul că e mai mult decât o personalitate din industria divertismentului. Partenerul ei de viață de peste 30 de ani, omul de afaceri Stedman Graham, a declarat într-un interviu pentru Los Angeles Times că „Depinde de voința oamenilor. Ar face-o cu siguranță (referindu-se la candidatura lui Oprah președinția Statelor Unite din 2020). Cu toate acestea, Oprah Winfrey a spus că nu are vreo intenție să candideze pentru cea înaltă funcție în stat, și, în plus, mai sunt doi ani până la alegeri.

Citește și – Discursul emoționant susținut de Oprah Winfrey la Globurile de Aur 2018

Citește și – Povestea neștiută despre Oprah Winfrey: „Am vrut să mă sinucid după ce unchiul meu m-a violat și m-a lăsat însărcinată”

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: