O studentă s-a trezit cu 4,6 milioane de dolari în cont dintr-o eroare a băncii. Ce a făcut cu banii

Christine Jiaxin Lee, o tânără în vârstă de 21 de ani originară din Malaezia și stabilită în Australia, are mari probleme cu legea după ce în contul ei bancar a fost transferată o sumă importantă de bani, dintr-o eraore a băncii.

În urmă cu patru ani, Christine Lee a descoperit că în contul său Westpac se găsesc nu mai puţin de 4,6 milioane de dolari. S-a folosit fără reţineri de banii apăruţi ca prin minune și a cheltuit nu mai puțin de 3,4 milioane de dolari pe genți și haine de designer, ceasuri, obiecte de lux și vacanțe exotice.

Documentele judiciare arată că tânăra a comis aceste infracţiuni în mod repetat în perioada Iulie 2014-Martie 2015 şi, deşi ancheta a început în anul 2012, aceştia au aşteptat să strângă suficiente deovezi în tot acest timp.

În cele din urmă, Christine Lee a fost reținută de autorități pe aeroportul din Sidney, în timp ce se îmbarca într-un zbor spre Malaezia. Autoritățile i-au adus la cunoștință faptul că trebuie să returneze suma de 3,3 milioane de dolari.

Avocata sa, Lisa Stapleton, le-a explicat forțelor de ordine că banii au fost cheltuiți pe articole vestimentare, iar că acuzația de înșelăciune i se pare exagerată. Ea susține că tânăra nu ar fi comis de fapt vreo infracțiune financiară, suma de bani apărută în cont nefiind urmarea unui furt sau înșelăciuni.

„Ei i-au virat banii în cont. Fără doar și poate, clienta mea trebuia să returneze suma înapoi, dar faptul că i-a cheltuit nu reprezintă o infracțiune”.

Judecătorii i-au setat tinerei îmbogățite peste noapte o cauţiune de 1.000 de dolari, cu condiţia ca ea să se prezinte de două ori pe zi la o secţie de poliţie de lângă Sidney.

La momentul de faţă, lui Christine Jiaxin Lee îi este interzis să părăsească Australia şi se află sub control judiciar.

Citește și – Un miliardar a solicitat un credit de 1 dolar la bancă. Motivul este ilar

Citește și – Ce ar face Bill Gates dacă ar câștiga doar doi dolari pe lună

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: