Cum să ne acceptăm corpul și să avem momente de răsfăț, cu Tatiana Diaconescu

Ultimul update Luni, 22 august 2022, 14:08

De câte ori n-ai zis că e timpul să ai mai mult grijă de tine și corpul tău. 

Poate și tu îți propui de multe ori să ai propriile Momente de răsfăț – dar nu reușești întotdeauna să-ți faci timp pentru ele. 

V-o prezentăm pe Tatiana Diaconescu – instructor pilates, care s-a confruntat și ea deseori cu lipsa timpului dedicat pentru relaxare. Iubește din tot sufletul ceea ce face, însă nu întotdeauna a știut cum să își prețuiască momentele de respiro sau cum să își premieze succesul de zi cu zi, chiar dacă în ochii unora poate părea ceva nesemnificativ.  

Motiv pentru care încearcă în prezent să nu mai rateze niciun moment sau să amâne vreun prilej de răsfăț pentru ea. Așa că, după un antrenament intens, dușul este una din activitățile sale preferate. 

Simte nevoia de a avea o piele catifelată și o stare mai bună, iar pentru asta preferă gelul de duș Dove Refreshing, mai ales că are o formulă îmbogățită de serum triplu hidratant care ajută la hidratarea pielii. Acesta este felul în care Tatiana își petrece viața de zi cu zi. Lucruri simple, dar care pot să ne îmbunătățească stilul de viață. Tu ce faci pentru a avea propriile tale Momente de răsfăț?

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!