Andrej Pejic, modelul masculin cu alură de femeie

De Diana Sorescu, pe

Când îl vezi pe podium ai putea să juri că ai în faţă o femeie foarte frumoasă. Dar nu e aşa. Andrej Pejic este cel mai dorit model al momentului, iar casele de modă se „bat” să-l aibă în prezentări.
Andrej Pejic s-a născut în Bosnia, însă a emigrat alături de familie în Australia. A avut o copilărie frumoasă, însă mereu a fost un băieţel special: prefera păpuşile în locul jocului cu maşinuţe, iar fardurile mamei sale îl pasionau mai mult decât fotbalul.

Andrej are acum 19 ani şi este senzaţia momentului în domeniul modei. Jean Paul Gaultier îl adoră şi îl foloseşte în mai toate proiectele sale, iar băiatul cu chip de fată face ravagii cu atitudinea şi mersul său legănat.

Andrej este prototipul androginului, de aceea este atât de preţios ca şi model. Hainele se aşează perfect pe trupul lui slab, feminitatea de care dă dovadă încântă, însă păstrează şi acel aer de masculinitate atât de senzual.

Un melanj ciudat, inedit, controversat, dar care vinde spectaculos.

Vezi în video de mai jos cum Andrej defilează la prezentarea Gaultier în rochia pe care Rihanna a purtat-o la premiile Grammy!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!