Cele mai urâte rochii de la MTV EMA 2010

De Diana Sorescu pe

Dacă ieri am admirat rochii superbe pe covorul mov de la decernarea premiilor EMA, astăzi trecem în revistă cele mai neinspirate alegeri vestimentare pe care le-au făcut celebrităţile.

Ke$ha, Snooki

Mă uit la cântăreaţa Ke$ha şi îmi vin în minte trei variante care să scuze ţinutele ei absolut oribile: fie s-a îmbrăcat pe întuneric, fie poartă haine experimentale, gândite şi croite de un trib din Kenya ori pur şi simplu fata asta nu are strop de bun gust în materie de haine!

Body verde, lucios, garnisit cu o minunăţie de plasă, meşe colorate, şosete de un verde fosforescent, ghete uzate şi vopsea în nuanţe tari pe corp. Mai e nevoie de vreun comentariu la aşa imagine dezolantă? Ke$ha pare un hibrid între o şopârlă de Nevada şi o băştinaşă din savana africană!

Credeaţi că s-a oprit aici? O, nu! Când alte dive defilau pe covorul roşu în rochii spumoase, delicate, artista noastră şi-a zis că o pereche de pantaloni satinaţi asortaţi unui maiou rupt, cu imprimeu rock, ar compune ţinuta perfectă! Îi spune cineva şi ei că petrecerea de Halloween a fost pe 30 octombrie?

Snooki face parte din categoria „divelor” de carton, care e celebră pentru simplu fapt că nu face…nimic (cu excepţia unui reality show mediocru)! Deci putem respira uşuraţi, exista şi la Hollywood vedete de carton, nu doar la noi!

La premiile EMA de anul acesta, Snooki a vrut să fie în tendinţe şi a ales o rochie scurtă, cu fusta din franjuri de tul şi pene negre. Nimic greşit, însă corsetul cu imprimeu oriental, atât de încârcat şi ostentativ a stricat tot!

Nici pantofii nu sunt în regulă. Unii simpli, fără accesorii, erau mult mai potriviţi.

Cele mai urâte rochii de la MTV EMA 2010

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2