Trucuri pentru volumul buzelor

De Andra Pecingina, pe

Întotdeauna ţi-ai dorit să ai buze pline, aşa cum sunt cele ale Angelinei Jolie? Avem veşti foarte bune pentru tine: acum poţi adăuga volum buzelor tale fără a cheltui bani …
… pe produse scumpe sau operaţii estetice. Citeşte mai departe pentru a afla câteva trucuri prin care poţi da volum buzelor tale, cu produse pe care le ai deja în trusa de cosmetice!

Trucuri de îngrijire

1. În locul unui produs scump, foloseşte piper cayenne sau ulei de scorţişoară, aplică doar un vârf de cuţit pe buze pentru a îmbunătăţi circulaţia sanguină şi efectul vor fi rapid vizibil.

2. Un alt truc pentru a îţi menţine buzele frumoase şi pline este hidratarea. Nu doar hidratarea buzelor, ci a întregului organism. Bea o cantitate mare de lichide şi foloseşte un balsam pentru buze, astfel circulaţia sângelui va păstra buzele sănătoase şi frumoase. Evită produsele cosmetice care conţin anumite ingrediente care deshidratează, cum sunt camforul şi menta.

3. Exfoliază buzele folosind o periuţă de dinţi sau un gel exfoliant pentru ten, astfel vei scăpa de pielea moartă şi vei pune în mişcare circulaţia. La final buzele vor fi mai pline şi mai roşii.

4. Ştiai că în timpul ciclului menstrual buzele tale sunt mai pline? Atunci este perioada cu un nivel ridicat de estrogen şi acesta influenţează şi volumul buzelor. Foloseşte asta în favoarea ta!

5. Fură din trucurile Angelinei, încearcă să creezi prin machiaj un set de buze mai pline şi foloseşte o nuanţă de roşu mai închis pentru un efect dramatic.

Iată şi câteva trucuri de machiaj care adaugă volum buzelor tale:

– şterge linia naturală a buzelor tale aplicându-le un strat subţire de baton corector sau fond de ten.

– foloseşte un creion de buze pentru a desena o linie chiar deasupra celei naturale, pe buza de sus. Nu desena linia mult prea departe de cea reală, pentru că astfel look-ul îşi pierde din autenticitate. Acelaşi lucru trebuie făcut chiar sub buza de jos.

– acum va trebui să foloseşti creionul pentru a colora interiorul buzelor, aşa vei crea o formă nouă, şi ai gata baza pentru rujul pe care îl vei folosi.  

– aplică în centrul buzelor tale foarte puţin fond de ten sau corector şi apoi aplică rujul dorit. Păstrează în vedere faptul că nuanţele deschise luminează buzele şi le fac să pară mai pline.

– aplică acum şi un strat foarte subţire de gloss lucios în centrul buzelor, pentru a mări efectul de volum creat pentru buzele tale!

Totul este gata… Poate că nu vei arăta exact ca Angelina Jolie, dar efectul creat este uimitor şi va face furori!


Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!