Trucuri de machiaj pentru buze mai mari

De Diana Sorescu, pe

Nu toate am fost înzestrate cu buze voluptoase a la Angelina Jolie. Însă acest lucru nu este o tragedie! Cu produsele potrivite de make up şi câteva sfaturi poţi să ai şi tu buze mai pline.
Heidi Klum, Andreea Bălan ori Jennifer Aniston sunt femei frumoase, care în ciuda faptului că şi-ar permite oricând nişte injecţii cu colagen, nu o fac şi preferă să rămână cu buzele naturale.

Make up artiştii care se ocupă de look-ul lor cunosc ponturi de machiaj care pot mări volumul buzelor fără prea mare efort.

Aşadar, dacă ai buzele subţiri, iată câteva artificii de beauty care îţi vor folosi:

–    Evită întotdeauna nuanţele închise de ruj. În niciun caz grena, burgundy, mov prună ori maro. Acestea nu vor face decât ca buzele tale să pară şi mai subţiri decât sunt!
–    Alege mereu un plumper gloss. Ce este acest produs? Este un gloss special creat pentru a mări volumul buzelor. De obicei conţine extract de ardei cayenne, de scorţişoară ori alte preparate ce acţionează local şi măresc buzele. Atunci când îl aplici, zona se încălzeşte, iar efectul ţine câteva ore bune.
–    Înainte să aplici rujul pe buze, trişează puţin! Trasează cu creionul un contur puţin depăşit, după care răsfaţă-ţi buzele cu un ruj cremos.
–    Nuanţele care se potrivesc femeilor cu buze subţiri sunt cele dulci, pale, care reflectă lumina şi conferă iluzia de volum. Aşadar, mizează pe rujuri rozalii, nude, piersicii ori în nuanţe calde şi deschise de maro.
–    Gloss-ul perlat nu trebuie să îţi lipsească din portfard! Aplicat independent sau deasupra rujului, acesta o să dea impresia că ai buze mai pline, mai voluptoase
–    Un alt truc este ca înainte să te rujezi, să îţi aplici pe buze un strat fin de pudră translucidă.

Trucuri de machiaj pentru buze mai mari

Foto: arhiva Ringier, Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro