Sunvisors, un accesoriu util în zilele toride

De Diana Sorescu pe

Raze puternice, temperaturi ridicate, ochelarii de soare nici nu mai fac faţă, ai tendinţa să duci mereu mâna la frunte ca să…
…te aperi de lumina puternică. Sunvisors rezolvă această problemă!

Aşadar, ce sunt sunvisors? Un hibrid între şapcă, ochelari de soare şi cozoroc, cu un design deosebit, creat special pentru a-ţi proteja nu doar ochii, cât şi fruntea, obrajii, urechile şi nasul.

Gândiţi de un fost jucător de tenis în urmă cu 35 de ani, sunvisors se găsesc în diverse modele, culori şi materiale şi sunt ideali pentru persoanele pasionate de sport, dar şi pentru cele ce îşi doresc un look high tech şi trendy deopotrivă!

De ce ai cumpăra şi purta aşa ceva? Pentru că:

–    Îţi protejează întreaga faţă de razele atât de nocive ale soarelui–    Natura lor echivocă îi recomandă drept o opţiune valabilă pentru cei pasionaţi de sportul şi activităţile în aer liber (ciclism, golf, jogging, volei, sailing, chiar şi grădinărit!)
–    Sunt o variantă atunci când nu vrei să te bronzezi cu urme de ochelari pe faţă
–    Sunt în tendinţe şi îi porţi purta la piscină, în timp ce răsfoieşti o revistă glossy, ori atunci când faci o tură de mountain biking
–    Se curăţă uşor (modelele confecţionate din bumbac se pot spăla la maşină, cele din plastic pot fi pur şi simple şterse)

Ce variante ai la dispoziţie:

1.    Modelul de bumbac, cu cordeluţă la spate, care blochează 98% din razele ultraviolete, este extrem de confortabil şi flexibil
2.    Varianta de sunvisors strapless ce se ataşează pe ramele ochelarilor de soare. Acest model este deosebit de uşor, protejează împotriva luminii şi reduce senzaţia de oboseală a ochilor, conferă o acuitate bună a vederii şi nu te trage de păr (fetele se plând de obicei de asta!)
3.    Modelul sunvisors cu ecran patentat. Au fost descoperiţi la Berlin şi promit o protecţie de 99% împotriva razelor UV. Materialul folosit vine în diverse culori, care de care mai funky.

Sunvisors, un accesoriu util în zilele torideDacă vrei să îţi achiziţionezi şi tu o pereche de sunvisors, o poţi face de pe www.tuxedoconfessions.com, la 153 Ron. Poţi opta pentru unul dintre modelele disponibile: Hello, sunshine şi Total eclipse.

Sunt utili, în tendinţe şi au un look uber-chic, deci ai toate motivele să îi cumperi!

Foto: Shutterstock, tuxedoconfessions

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro