Stilul hippie, din nou la modă. Cum porţi rochiile colorate

De Geo Berciu, pe Ultimul update Vineri, 15 aprilie 2022, 12:26
Printre piesele de rezistenţă ale anului se numără creaţiile hippie cu imprimeuri florale sau psihedelice, pe care vedetele s-au grăbit să şi le adauge în garderobă. Învaţă şi tu de la ele cum să porţi rochiile colorate.

Una dintre cele mai spectaculoase apariţii ale acestui an a fost fostul manechin Iman la gala amFAR, unde a îmbrăcat o ţinută colorată Balmain, de inspiraţie hippie. Printurile nebune şi colorate ale creaţiei au însufleţit atmosfera, iar degajarea cu care a purtat outfitul ne-a făcut să înţelegem de ce frumoasa Iman a obţinut succese răsunătoare pe podiumurile marilor case de modă şi a devenit muza unor designeri proeminenţi.

iman-hippie

În colecţia de primăvară Saint Laurent s-au regăsit rochii care aminteau de perioada anilor 60, iar feminitatea şi graţia degajată de creaţiile cu elemente grafice multicolore au convins fashionistele că merită să investească în aceste piese.

Saint Laurent  Spring/Summer 2015

Paris Hilton nu a stat prea mult pe gânduri şi a afişat o ţinută desprinsă din perioada „flower-power”. Rochiei cu imprimeuri etnice, vedeta i-a asociat multe coliere, dar şi o bentiţă pe frunte, semnul distinctiv al acelei frumoase decade artistice.

paris-hilton-hippie

Pielea ciocolatie a manechinului Naomi Capmbell combinată cu nuanţele în degrade ale unei ţinute hippie, îmbogăţită de un colier masiv, au făcut senzaţie la ultima prezentare a casei de modă Emilio Pucci.

Emilio Pucci  Spring/Summer 2015

Spre un imprimeu grafic încărcat şi vibrant şi-a îndreptat atenţia şi Padma Lakshmi când a participat la un eveniment caritabil. Faptul că a renunţat la accesorii, a adăugat un farmec aparte apariţiei ei tonice, obţinând numeroase aprecieri din partea criticilor de modă.

Padma-Lakshmi-hippie

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!