Stil masculin: Alexandru Ciucu îți spune ce se poartă în acest sezon

Designerul de costume masculine Alexandru Ciucu susține că în sezonul următor bărbații la modă sunt cei care poartă pantaloni până la nivelul gleznelor și șosetele de culoare contrastantă cu restul ținutei.
Aceste noi tendințe au fost trasate la marel târg de modă Premiere Vision de la Paris, la care designerul român a participat.

„Se poartă pantalonii până la nivelul gleznei, șosete colorate uni în contrast cu pantalonul. În zona casual sacoul se poartă foarte scurt și cambrat. Căptușeala sacoului, chiar și în mediul business, se poartă în culori vii și chiar cu diferite desene abstracte imprimate”, declară Alexandru Ciucu.
Care sunt culorile sezonului?

În ceea ce privește culorile noului sezon, designerul spune că negrul și grîul nu se mai poartă, nici măcar în zonă vestimentației de business.

„Cromatic vorbind, se consideră învechite culorile terne incluzând aici o gamă largă de grîuri și chiar negru pentru costumele business. Este în mare vogă albastrul în toate nuanțele lui, de la bleumarin până la albastru mediu. Batistă este din ce în ce mai prezența, inclusiv la sacourile casual, în tot felul de abordări cromatice, de la uni cu bordura contrast până la tot felul de fantezii coloristice și de designer, menționează designerul.

Citeşte mai multe despre Alexandru Ciucu pe Viva.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!