Schimbare de stil: Lady Gaga în 3 ţinute de poveste

De Geo Berciu, pe
Obişnuită să şocheze cu apariţiile sale, Lady Gaga nu s-a dezis nici la Gala premiilor Oscar, însă de această dată toată lumea a fost impresionată: a purtat 3 ţinute de poveste.

Cântăreaţa Lady Gaga şi-a asigurat o apariţie de mare divă pe covorul roşu cu rochia semnată Azzedine Alaia, albă cu decoraţii argintii, accesorizată cu o pereche de mănuşi roşii evazate. Creaţia a avut nevoie de trei săptămâni şi de lucrul a 25 de oameni pentru a fi gata la timp pentru gala premiilor Oscar, dar efectul a fost maxim. Ţinuta controversată, încadrată de unii la chiar la categoria „rochii urâte”, a fost catalogată de directorul de ştiri de la InStyle Magazine drept „un mare moment al modei”.

lady-gaga-oscar 1

Prezentă pe scenă pentru a aduce un tribut muzical filmului „Sunetul muzicii/ The Sound of Music”, Lady Gaga şi-a asigurat aprecierile stiliştilor cu o rochie vaporoasă de culoare gri. De altfel, întreaga prestaţie a artistei a fost descrisă drept momentul culminant al carierei sale de până acum.

lady-gaga-oscar 3

O intrare spectaculoasă şi-a făcut Lady Gaga şi la petrecerea Vanity Fair Oscar, ea mizând tot pe o creaţie Alaia, cu o trenă impresionantă care amintea de vechiul glamour al Hollywoodului. Machiajul dramatic, accentuat de rujul vişiniu, a fost echilibrat de o coafură cu accente retro, dar şi de o accesorizare perfectă cu bijuterii exclusiviste.

lady-gaga-oscar 2

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro