Cele mai frumoase rochii de la MTV EMA 2010

De Diana Sorescu pe

Pentru o seară, tot mapamondul şi-a aţintit ochii asupra Madridului. Pe covorul mov de la EMA, divele au afişat rochii spectaculoase, demne de o noapte clasa Vip.

Shakira, Eva Longoria, Emily Osment

Frumoasa cântăreaţă latino-americană a apărut la decernarea premiilor MTV din Spania îmbrăcată într-o rochiţă mini, stropită integral cu paiete cameleonice.

Nuanţele de auriu, mov, negru şi cupru s-au asortat perfect cu părul lung, ondulat, culoarea mierii şi cu pantofii negri din catifea.

Decolteul mai mult decât îndrăzneţ a fost un plus, chiar dacă rochia a fost scurtă. Skakira a reuşit să evite trivializarea ţinutei şi nici o umbră de vulgaritate nu a planat asupra discursului vestimentar.

Amfitrioana evenimentului a fost Eva Longoria, care a schimbat peste zece ţinute în timpul show-ului. La inaugurare însă, ea a defilat într-o rochie superbă, semnată George Hobeika.

Jocul cu volumetrii, umerii bufanţi, detaliile de transparenţă brodată şi materialul preţios au fost o adevărată încântare vizuală pentru cei prezenţi, mai ales că vedeta şi-a expus astfel picioarele perfecte!

Emiliy Osment a arătat foarte bine în rochiţa mini, tip bandaj. Albastrul electric al ţinutei s-a potrivit de minune cu părul blond, iar efectul de imprimeu intercalat şi detaliul de pe umăr au făcut deliciul rochiei.

Cele mai frumoase rochii de la MTV EMA 2010

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2